ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος στην ΕΡΤ για τραυματισμούς και σκαμπανεβάσματα

Σφαιρόπουλος στην ΕΡΤ για τραυματισμούς και σκαμπανεβάσματα

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε στην ΕΡΤ για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Ολυμπιακού και τις δύο βαριές εκτός έδρας ήττες στην EuroLeague. Γιατί όλα μπορούν να αλλάξουν αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα (VIDEO).

Ο Ολυμπιακός πήρε την εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Προμηθέα Πατρών για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μιλά μετά το τέλος της αναμέτρησης για τα δύο "μπλακ άουτ" της ομάδας του στην EuroLeague και το πρόβλημα που έχουν δημιουργήσει στη χημεία των "ερυθρολεύκων" οι πολλοί τραυματισμοί.

" Οι πολλοί τραυματισμοί έχουν επιπτώσεις στην ομάδα, κυρίως στη χημεία. Άλλοι μπαίνουν, άλλοι βγαίνουν. Δεν υπάρχει σταθερότητα. Υπήρχαν αγώνες που κατεβήκαμε με δέκα και έντεκα παίκτες, λόγω των προβλημάτων. Καταλαβαίνετε ότι αυτοί που παίζουν επιβαρύνονται, αυτοί που γύρισαν τώρα δεν έχουν ρυθμό. Υπάρχει ανομοιογένεια, γι αυτό χρειαζόμαστε λίγο ρυθμό", δήλωσε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος κατέληξε:

" Κλείσαμε ένα κύκλο πέντε αγώνων σε δέκα ημέρες, που δεν μας επέτρεψε να προπονηθούμε όλοι μαζί. Κάναμε απλά συντήρηση, κάτι το οποίο είχε επιπτώσεις γιατί δεν μπορούσαμε να βρούμε εύκολα τη χημεία και τους ρόλους, για να έχουμε ένα ομοιογενές σύνολο. Όσο περνάει ο χρόνος, θα έχουμε καλύτερη εικόνα. Μέχρι την Παρασκευή, που είναι το επόμενο παιχνίδι, θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση".

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Προμηθέα ανέφερε πως "από την αρχή μέχρι το τέλος είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και ήμασταν σχετικά καλοί στην άμυνα. Ο Προμηθέας είναι μια ταλαντούχα ομάδα με πολλές λύσεις και σχήματα που μπορούν να σου προκαλέσουν προβλήματα. Σε όλο τον αγώνα είχαμε τον έλεγχο κυρίως χάρη στην άμυνά μας, όμως, ήμασταν παραγωγικοί και στην επίθεση. Οπότε δικαίως θεωρώ πως επικρατήσαμε με διψήφια διαφορά".

Ο Κάιλ Ουίλτζερ, ο οποίος πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση με τον Ολυμπιακό, ανέφερε πως "χαίρομαι για αυτό. Οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύτηκαν, μου έδωσαν την μπάλα και σκόραρα. Προερχόμασταν από μια σκληρή ήττα και θέλαμε να ανακάψουμε. Θεωρώ πως η άμυνα μας έδωσε ενέργεια στην επίθεση. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Είναι πάντα δύσκολες οι εκτός έδρας αναμετρήσεις".

ΤΟ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΚΑΙ Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΑ

Ο Μάκης Γιατράς από την πλευρά του Προμηθέα εξέφρασε την ικανοποίησή για την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στον Ολυμπιακό: " Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Δεν ξεκινήσαμε καλά και ήμασταν άτυχοι γιατί ο Ολυμπιακός βρέθηκε σε τρομακτική μέρα. Οι αντίπαλοί μας ήταν συγκεντρωμένοι και έβαλαν μεγάλα σουτ. Είμαι χαρούμενος και περήφανος για τους παίκτες μου. Παλέψαμε μέχρι το 37' αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο. Είμαι περήφανος που με αξίωσε ο Θεός να ζήσω αυτή την μέρα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ