ΜΠΑΣΚΕΤ

Σφαιρόπουλος: "Σε καλό δρόμο ο Ολυμπιακός, ο χρόνος θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό"

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε πως θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καλό δρόμο υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ για τον Παναθηναϊκό τόνισε ότι θέλει χρόνο, αλλά δείχνει σημάδια βελτίωσης.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξερευνά νέους ορίζοντες στον πάγκο της Μακάμπι , ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βλέπει τι συμβαίνει και στην Ελλαδα και ειδικά στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό , τους οποίους έχει αντιπάλους στην EuroLeague .

Παραχωρώντας συνέντευξη στην εκπομπή "Γκολ χωρίς Σύνορα" του ΣΚΑΙ, ο Έλληνας τεχνικός ρωτήθηκε για τους δύο "αιωνίους", δηλώνοντας τα ακόλουθα:

Για τον Ολυμπιακό: " Είναι σε καλό δρόμο. Οι παίκτες καταλαβαίνουν την φιλοσοφία του Μπλατ και οσο περνάει ο καιρός θα παίζουν καλύτερα".

Για τον Παναθηναϊκό: " Δεν έχει δείξει ακόμα αυτά που μπορεί. Έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ο χρόνος θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκο να ξεπεράσει κυρίως αυτό που συμβαίνει στα εκτός έδρας παιχνίδια για να αρχίσει να κερδίζει και να μπει σε διαφορετικό μομέντουμ".

Αναφερόμενος τέλος στη μέχρι τώρα εμπειρία του στη Μακάμπι, τόνισε: "Σίγουρα είναι μία περίοδος προσαρμογής για εμένα και την ομάδα. Προσπαθούμε να καταλάβουμε πώς λειτουργεί ο οργανισμός. Η ζωή στο Τελ Αβίβ είναι ωραία αλλά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις "τρέχουν" και προτεραιότητα έχει να φτιάξουμε την ομάδα. Σε όλες τις μεγάλες ομάδες υπάρχει πίεση του κόσμο. Εδώ στην Μακάμπι καταλαβαίνει το μπάσκετ και ξέρει να αναγνωρίζει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ