ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Όλοι οι παίκτες βγήκαν μπροστά"

Σφαιρόπουλος: "Όλοι οι παίκτες βγήκαν μπροστά"
EUROKINISSI

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σημείωσε την πολύ καλή εικόνα του Ολυμπιακού απέναντι στο Ρέθυμνο στην αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, ενώ στάθηκε και στην... πολυφωνία που είχε η ομάδα του.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή για την εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός απέναντι στο Ρέθυμνο στην 18η "στροφή" της Stoiximan.gr Basket League τονίζοντας, όμως, πως η ομάδα του έχει και άλλα περιθώρια βελτίωσης, ενώ αναφέρθηκε και στους Μπόμπι Μπράουν και Κιμ Τιλί.

"Ξέραμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή και αθλητική ομάδα που ειδικά εντός έδρας είναι πολύ επιθετική. Αρέσκεται να τρέχει στο ανοικτό γήπεδο, να σκοράρει εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό και στο transition τρίποντα. Γενικά απειλεί μέσα και έξω από την ρακέτα. Αυτό μας έκανε ιδιαίτερα συγκεντρωμένους. Από την αρχή μέχρι το τέλος ελέγξαμε το παιχνίδι με την καλή μας άμυνα. Είχαμε αλληλοκαλύψεις, κλείσαμε τους διαδρόμους, δεν φάγαμε εύκολα καλάθια, δεν φάγαμε καλάθια από επιθετικά ριμπάουντ κάτι στο οποίο έχει έφεση το Ρέθυμνο και έτσι ελέγξαμε το παιχνίδι. Στην επίθεση ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Διαβάσαμε τις φάσεις, γυρίσαμε την μπάλα, είχαμε υπομονή, είχαμε πολλές καλές συνεργασίες και επιθετικό πλουραλισμό. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και παίξαμε ολοκληρωτικό μπάσκετ", είπε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος εν συνεχεία πρόσθεσε:

"Όσο προχωράει ο καιρός πρέπει να συνεχίζουμε να παίζουμε έτσι και ακόμη καλύτερα. Μπορούμε και καλύτερα. Φτάνουμε στους κρίσιμους μήνες. Έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο. Θεωρώ πως αδικείται από τα έως τώρα αποτελέσματα, γιατί έχει μια πολύ καλή ομάδα και έναν πολύ καλό προπονητή".

Επίσης, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως "για εμάς προέχει το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα (σ.σ. 15/3). Είναι πολύ σημαντικό και πολύ κρίσιμο και από αυτή την στιγμή συγκεντρωνόμαστε σε αυτό το ματς".

Ο Έλληνας κόουτς τέλος ρωτήθηκε το αν έχουν εγκλιματιστεί οι Μπόμπι Μπράουν και Κιμ Τιλί: "Ναι έχουν προσαρμοστεί. Έχουν ανέβει αυτοί οι παίκτες, όμως, και εκείνοι μπορούν να βελτιωθούν κι άλλο, όπως και η ομάδα μπορεί να ανέβει συνολικά. Σήμερα είδαμε όλους τους παίκτες να βγαίνουν μπροστά και αυτό είναι που με χαροποιεί ιδιαίτερα".

ΜΠΡΑΟΥΝ: "ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ"

Ο Μπόμπι Μπράουν από την πλευρά των παικτών του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη επί του Ρεθύμνου και το ματς με την Μπαρτσελόνα (15/3, 21:00), ενώ αναφέρθηκε και στην προσαρμογή του στη νέα του ομάδα.

"Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, είχαμε δει πώς αγωνίζεται το Ρέθυμνο και ακολουθήσαμε το πλάνο μας", είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος αναφέρθηκε και στην προσαρμογή του λέγοντας πως "ιι προπονητές και οι συμπαίκτες μου με βοηθούν. Όλα είναι καλά και είμαι χαρούμενος. Καθημερινά μαθαίνω κάτι νέο".

Σφαιρόπουλος: "Όλοι οι παίκτες βγήκαν μπροστά"
EUROKINISSI

Τέλος, ο Μπόμπι Μπράουν αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα που ακολουθεί για την 26η αγωνιστική της EuroLeague: "Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με μία πολύ καλή ομάδα, αλλά πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Θα προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο για να τα καταφέρουμε".

ΒΕΤΟΥΛΑΣ: ""ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΝΗΤΡΟ"

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Νίκος Βετούλας έδωσε "συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Θα θέλαμε να ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί. Όσες φορές το προσπαθήσαμε δεν είχαμε το μυαλό να κρατήσουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ συγκεντρωμένος, διάβασε τις φάσεις και ήταν εύστοχος από την γραμμή των 6.75μ. Θεωρώ πως σε αυτά τα παιχνίδια οι παίκτες θα έπρεπε να έχουν ένα επιπλέον κίνητρο, όμως, εμείς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Και πάλι συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Του εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Εμείς συνεχίζουμε... Θέλουμε δουλειά στην άμυνα και ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να βελτιωθούμε ώστε να κάνουμε τις νίκες που θέλουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ