ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Να ανέβουν όλοι, δεν υπάρχει... Μεσσίας"

Σφαιρόπουλος: "Να ανέβουν όλοι, δεν υπάρχει... Μεσσίας"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος τόσο από την εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στον Άρη, όσο και από το... step up των παικτών του.

Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League πήρε τη νίκη επί του Άρη και Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, αλλά από την άνοδο της απόδοσης ορισμένων παικτών του. Ο έμπειρος κόουτς, όμως, τόνισε πως υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης, ενώ για ακόμη μία φορά εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες του "ερυθρόλευκου" ρόστερ.

"Σε γενικές γραμμές ήταν ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε κάποια διαστήματα που δεν ήμασταν καλοί, δεν είχαμε ρυθμό και κάναμε κάποια λάθη. Τα 17 λάθη είναι πολλά για το επίπεδό μας. Κάποια έγιναν από έλλειψη συγκέντρωσης. Σε γενικές γραμμές η απόδοσή μας ήταν όπως θέλουμε. Είχαμε τον έλεγχο από την αρχή. ο Άρης έπαιξε ζώνη κι έπειτα από ένα σημείο ανταποκριθήκαμε πολύ καλά. Πιστεύω πως ήταν ένα καλό παιχνίδι. Χρησιμοποίησα όλους τους παίκτες, είχαμε ένα καλό ροτέισον και θέλαμε να βάλουμε τον Τιλί και τον Μπράουν στον ρυθμό και στο πνεύμα της ομάδας. Όλοι οι στόχοι εκπληρώθηκαν στο παιχνίδι και προχωράμε", είπε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Επίσης με αφορμή την πολύ καλή εμφάνιση του Μπράιαν Ρόμπερτς και του Βαγγέλη Μαντζάρη, ζητήθηκε από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να σχολιάσει για το αν η απόκτηση του Μπόμπι Μπράουν αφύπνισε τους παίκτες του: "Σίγουρα είναι σωστό αυτό που λέτε. Περιμένω από όλους τους παίκτες να παίζουν καλά. Είναι σημαντικό να ανέβουν και οι υπόλοιποι. Ήρθε ένας παίκτης, αλλά τι σημαίνει αυτό; Είναι ο Μεσσίας; Η ομάδα έχει έναν κορμό, τον ηγέτη και την διάρθρωσή της. Έχουμε καλούς παίκτες και τους πιστεύουμε όλους. Θυμάστε που σας είχα πει πως θα κάνουμε προσθήκη παίκτη για να έχουμε μία ασφάλεια και μία σιγουριά. Έχουμε καλούς παίκτες και τους πιστεύουμε όλους, για αυτό δεν έφυγε κάποιος. όλοι χουν καταλάβει πως έχουν ρόλο στον Ολυμπιακό, πως πρέπει να βοηθούν την ομάδα και πως πρέπει να είναι έτοιμοι. Αυτό φαίνεται σιγά - σιγά. Πιστεύω πως μπορούμε να ανέβουμε κι άλλο. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά όσο περνούν τα παιχνίδια πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας. Αυτό περιμένω από όλους. Τώρα προπονούμαστε όλοι μαζί, δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών και αυτό σημαίνει πως όσο η ομάδα δουλεύει μαζί, τόσο θα βελτιώνεται. Είναι σημαντικό ο Μπράουν και ο Τιλί να μπουν στο κλίμα, να καταλάβουν το παιχνίδι των συμπαικτών τους και τα συστήματα και να έχουμε ακόμα δύο σημαντικές λύσεις".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ