ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Moυ άρεσε που κυκλοφορήσαμε γρήγορα την μπάλα"

Σφαιρόπουλος: "Moυ άρεσε που κυκλοφορήσαμε γρήγορα την μπάλα"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο που κυκλοφόρησε την μπάλα η ομάδα του, μετρώντας 24 ασίστ, όπως και από την καλή άμυνα που έπαιξε ο Ολυμπιακός. "Δεν έχει κάτι σοβαρό ο Παπαπέτρου".

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του από την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη, εκθειάζοντας την αμυντική συμπεριφορά, αλλά και την κυκλοφορία της μπάλας που είχαν οι "ερυθρόλευκοι" στην αναμέτρηση.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε τα εξής: "Μπήκαμε αρκετά συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε πως ο Άρης είναι μία καλή ομάδα. Μας δημιούργησε προβλήματα που χρειάστηκε να τα λύσουμε. Βρήκαμε λύσεις σε άμυνα και επίθεση και κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι. Ήμασταν εξαιρετικοί στην άμυνα. Δεχτήκαμε μόλις 54 πόντους και 7 στην τρίτη περίοδο.

Μου άρεσε που αλλάζαμε την μπάλα με ταχύτητα. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Είχαμε καλές συνεργασίες, παίξαμε ομαδικά. Αξίζαμε την νίκη. Μίλησα και στους παίκτες στα αποδυτήρια. Έγινε απλά το 1-0. Δεν μετράνε οι διαφορές, αλλά οι νίκες. Ανοίξαμε το σκορ και έγινε απλά το 1-0. Ο Άρης είναι καλή ομάδα, έχει καλούς παίκτες και θα θελήσει να αντιδράσει. Περιμένουμε ένα πιο δύσκολο παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει".

Για την διάρκεια στην απόδοση που είχε ο Ολυμπιακός: "Είναι σημαντικό πως είχαμε διάρκεια. Μου άρεσε που ανεβάζαμε την απόδοση μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες".

Για τον τραυματισμό του Παπαπέτρου: "Δεν είχα καταλάβει πως ήταν σοβαρό το χτύπημα. Ήταν μία δύσκολη στιγμή, είναι καλά ο Ιωάννης, δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, θα είναι κοντά στην ομάδα μας".

Γκριν: "Ποιο Final Four; Σκέφτομαι το ματς με τον Άρη"

Ο Έρικ Γκριν από την πλευρά του σχολίασε τα εξής: "Ήταν ένα εξαιρετικό ματς. Ξεκινήσαμε κάπως αργά, αλλά μετά βρήκαμε ρυθμό. Συνολικά κάναμε πολλά καλά πράγματα. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς, γιατί όταν πάμε στην έδρα τους θα είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Δεν είμαι συγκεντρωμένος στο Final Four, σκέπτομαι μόνο τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη ματς στην έδρα του Άρη. Όταν θα έρθει η ώρα θα σκεφτώ και το Final Four".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ