ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Μίλησε η προσωπικότητα των παικτών"

Σφαιρόπουλος: "Μίλησε η προσωπικότητα των παικτών"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην άμυνα της ομάδας του, αλλά και στην αντίδραση των παικτών του στα δύο σημεία που ξέφυγε ο Παναθηναϊκός στάθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υπογράμμισε την αμυντική προσπάθεια της ομάδα του, ενώ στάθηκε παράλληλα στο μέταλλο των παικτών του.

"Μίλησε η προσωπικότητα των παικτών. Στους 10 πόντους 5' πριν το τέλος αλλάξαμε την εικόνα του ματς. Μετά το τάιμ-άουτ που πήραμε μειώσαμε γρήγορα τη διαφορά και παρουσιάστηκε ψυχωμένοι" ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

"Παίξαμε πολύ καλές άμυνες στο τέλος. Διαβάσαμε καλύτερα τα mismatch και φθείραμε τον αντίπαλο μες στο καλάθι. Μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει το ματς καλύτερα, αλλά στο τέλος παίξαμε μια καθοριστική άμυνα. Ήταν επίσης σημαντικό το τέλος του ημιχρόνου, όταν ο Παναθηναϊκός είχε μια διαφορά, την οποία καλύψαμε" συνέχισε ο Έλληνας τεχνικός.

Σε ερώτηση για την ατμόσφαιρα και την συμπεριφορά των πρωταγωνιστών δήλωσε ότι: "Δεν υπάρχουν αντιπαλότητες και εχθρότητες. Ο αθλητισμός είναι πάνω από όλα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ