ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Φάνηκε η ομαδική δουλειά, αλλά..."

Σφαιρόπουλος: "Φάνηκε η ομαδική δουλειά, αλλά..."

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την απουσία του Βασίλη Σπανούλη από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, επισημαίνοντας πως αυτά που έρχονται είναι ακόμη πιο σημαντικά.

Η απουσία του Βασίλη Σπανούλη έπαιξε μείζονα ρόλο στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποδράσει από το ΟΑΚΑ με το "διπλό". Οι "ερυθρόλευκοι" πάλεψαν μέχρι το φινάλε για την τέταρτη σερί εκτός έδρας νίκη, αλλά δεν τα κατάφεραν , με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να δηλώνει μετά το τέλος της αναμέτρησης:

" Ήταν ένα ντέρμπι μέχρι το τέλος, κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα ξέσπασμα στο τέλος, με κάποιες διεισδύσεις. Πήρε μια διαφορά στο τέλος. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη, εμείς κοιτάζουμε μπροστά για το επόμενο παιχνίδι", ενώ συνέχισε:

" Θέλαμε να ετοιμάσουμε αυτό το παιχνίδι όσο το δυνατόν καλύτερα, ο Βασίλης (Σπανούλης) μάς έλειψε. Είναι καλό που η ομαδική δουλειά φάνηκε στο γήπεδο, κι απέδωσαν όλοι".

Από την πλευρά του, ο Έρικ Γκριν σημείωσε ότι " πιστεύω πως ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Είναι απλά ένας αγώνας, έχουμε μια σειρά μπροστά μας. Θα δούμε τα λάθη που κάναμε, θα προσπαθήσουμε να τα βελτιώσουμε και να νικήσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Ο Βασίλης (Σπανούλης) είναι ο ηγέτης μας, το ξέρουμε αυτό. Έλειπε απόψε, γι αυτό έπρεπε να μπω στα παπούτσια του και να κάνω το κάτι παραπάνω. Έπρεπε να ηγηθώ, να δώσω περισσότερα πράγματα, να είμαι πιο επιθετικός και να προσφέρω περισσότερα. Η ψυχολογία μου ήταν πολύ καλή".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ