ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Δεν υπάρχει η λέξη άδειος όταν κάνεις πρωταθλητισμό"

Σφαιρόπουλος: "Δεν υπάρχει η λέξη άδειος όταν κάνεις πρωταθλητισμό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δυσαρεστημένος από την έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών του στον τέταρτο τελικό ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που ζήτησε από όλους ενέργεια και ηρεμία στο πέμπτο και τελευταίο ματς της σειράς.

Δεν ήταν ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και δεν δίστασε να το παραδεχθεί και δημόσια, λίγη ώρα μετά το φινάλε του τέταρτου τελικού της Stoiximan.gr Basket League. " Δεν δέχομαι τη λέξη άδειος" είπε ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου του ΟΑΚΑ, λίγα λεπτά μετά τις φωνές του στα αποδυτήρια . Στο ίδιο ύφος και οι ατάκες του Κώστα Παπανικολάου που παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού.

" Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την απόλυτα δίκαιη και εύκολη νίκη του. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και έτοιμοι γι' αυτόν τον πολύ δύσκολο τελικό" εξήγησε ο coach Σφαιρόπουλος και συνέχισε: " Από την επίθεση χάθηκε κυρίως το παιχνίδι, είχαμε κακές επιλογές και 23 λάθη που έδωσαν 26 πόντους στον αντίπαλο. Κάναμε μια προσπάθεια στο τέλος, μειώσαμε, αλλά δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση. Πηγαίνουμε τώρα στο πέμπτο παιχνίδι στην έδρα μας και εκεί πρέπει να κάνουμε μια πολύ καλύτερη εμφάνιση".

Όταν ο προπονητής του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για την κούραση των αθλητών του, είπε πως: " Δεν δέχομαι ότι υπάρχουν άδειοι πνευματικά παίκτες. Πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι να παίξουν με την ίδια ηρεμία, με την ίσια ενέργεια και την ίδια συγκέντρωση. Δεν υπάρχει η λέξη "άδειος" όταν είσαι σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Είμαστε στους τελικούς και πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι για να δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Η ετοιμότητά μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Αυτό πρέπει να καταλάβουμε όλοι".

Ο Κώστας Παπανικολάου, από την πλευρά του, εξήγησε πως: " Ήμασταν πάρα πολύ κακοί, δεν είχαμε ψυχραιμία και κάναμε πάρα πολλά λάθη. Ο Παναθηναϊκός το εκμεταλλεύθηκε και πήρε μια πάρα πολύ εύκολη νίκη. Δεν μπορούσαμε να διαβασουμε το παιχνίδι και να επιτεθούμε σωστά. Έγινε το 2-2, την Κυριακή τα υπόλοιπα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ