ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Δεν ψάχνουμε παίκτη"

Σφαιρόπουλος: "Δεν ψάχνουμε παίκτη"
EUROKINISSI

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Κύμης διέψευσε πως η ομάδα του κινείται για την απόκτηση του Γιάκα Μπλάζιτς ή κάποιου άλλου παίκτη.

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει χωρίς αλλαγές στο ρόστερ του, όπως τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας του με την Κύμη για την 15η αγωνιστική της Stoiximan.gr League.

"Μου είπαν πως γράφτηκε κάτι (σ.σ. για τον Γιάκα Μπλάζιτς), γιατί εγώ δεν διαβάζω. Λέτε να έχουμε βγει στην αγορά και να μην το ξέρω εγώ; Εκπλήσσομαι όταν διαβάζω τέτοια πράγματα. Το δημοσίευμα είναι χωρίς υπόσταση. Συνεχίζουμε κανονικά", είπε ο κόουτς του Ολυμπιακού απαντώντας στη σχετική ερώτηση.

Όσον αφορά την αναμέτρηση με την Κύμη, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε πως "κάναμε αυτό που έπρεπε για να το κερδίσουμε επιθετικά σε όλη τη διάρκεια, αλλά αμυντικά μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο. Είχαμε τη δυνατότητα να το παίξουμε με καλύτερη άμυνα. Η Κύμη έχει αθλητικούς ξένους, ενεργειακά το ματς ήταν απαιτητικό κι είχαμε ένα έλλειμμα ενέργειας λόγω της υπερπροσπάθεια με τη Φενέρμπαχτσε. Είχαμε καλή επιθετική μέρα. Με 5 παίκτες διψήφιο αριθμό πόντων, 25 ασίστ, 91% βολές και 61% στο δίποντο. Συγχαρητήρια στην Κύμη. Οι παίκτες μας έχουν την εμπειρία να καταλάβουν πως τέτοια ματς είναι επικίνδυνα. Το επίπεδο είναι τέτοιο που αν δεν παίξεις καλά θα χάσεις. Η άλλη ομάδα έχει μία εβδομάδα περιθώριο αν προετοιμαστεί. Σήμερα έκαναν παγίδες, πάντα κάτι ετoιμάζουν. Αυτό συμβαίνει και στα ξένα πρωταθλήματα όπως Ισπανία, Τουρκία και VTB. Δε γίνεται να νικάς πάντα με 30 πόντους παίζει κι λλη ομάδα. Δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Η Κύμη π.χ έχει τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος. Αν την υποτιμήσεις, θα χάσεις το παιχνίδι. Μας έλειψε η παραπάνω επιθετικότητα στην άμυνα".

ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ: "ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ"

Ο Γιάννης Καστρίτης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του απέναντι στην Κύμη. "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την δίκαιη νίκη του, αλλά θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια και στους παίκτες μας, οι οποίοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν πολύ ανταγωνιστικοί και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να μείνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μέσα στο παιχνίδι. Όλοι είδαμε πως στο τέταρτο δεκάλεπτο 2-3 φορές που αδρανήσαμε ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα και μας τιμώρησε. Έβαλε μεγάλα σουτ, πήρε μια διαφορά και από κει και πέρα για μια ομάδα του επιπέδου του Ολυμπιακού είναι πολύ εύκολο να διαχειριστεί αυτή την διαφορά και να πάρει τη νίκη. Καλή συνέχεια και πάνω από όλα με υγεία εύχομαι στον Ολυμπιακό και στους τρεις θεσμούς και εύχομαι υγεία και στην ομάδα μας", είπε αρχικά ο προπονητής της Κύμης, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

Σφαιρόπουλος: "Δεν ψάχνουμε παίκτη"
EUROKINISSI

"Έχουμε 11 μέρες μπροστά μας που μας δίνουν την ευκαιρία και να ξεκουραστούμε, αλλά και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας με τον ΠΑΟΚ. Επίσης, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας, που ακολούθησε και σήμερα την ομάδα ως εδώ. Και όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και στο σημερινό νιώσαμε την στήριξή του".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ