ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Δεν ξεχάσαμε το μπάσκετ, έχει ποιότητα ο Ρόμπερτς"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ BASKET LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ BASKET LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ICON

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε πως με υπομονή και δουλειά θα αλλάξει η κατάσταση, τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει ξεχάσει το μπάσκετ και το να σκοράρει στην επίθεση και επεσήμανε πως ο Μπράιαν Ρόμπερτς έχει ποιότητα.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε πως η ήτα από τον Παναθηναϊκό δημιούργησε ένα ψυχολογικό κενό, τόνισε πως με υπομονή και δουλειά θα αλλάξει η κατάσταση, επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει ξεχάσει το μπάσκετ, σχολιάζοντας πως οι παίκτες του ξέρουν να σκοράρουν και υπογράμμισε πως ο Μπράιαν Ρόμπερτς διαθέτει ποιότητα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε πως: "Σήμερα είχαμε να διαχειριστούμε την ψυχολογική κατάσταση της ομάδας μας, ύστερα από μία ήττα, την δεύτερη φέτος από τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω πως αυτό το ψυχολογικό κενό που είχαμε το ξεπεράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πρώτο μέρος.

Αυτή η δεύτερη ήττα από τον Παναθηναϊκό μας κοστίζει σε όλους, αλλά με δουλειά και υπομονή θα τα φτιάξουμε. Είναι μία προσπάθεια που κάνουμε την οποία και πιστεύουμε, μία προσπάθεια που έχει δώσει καρπούς. Θέλει υπομονή, έχουμε πολλούς νέους παίκτες στο ρόστερ μας, απουσίες και τραυματισμούς, πολλώ διαφορετικών παραμέτρων. Όλα αυτά είναι προβλήματα που υπάρχουν σε όλες τις ομάδες και είναι λογικά τα σκαμπανεβάσματα.

Η παραγωγικότητα μας ήταν καλύτερη με το Ρέθυμνο σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, όμως πρέπει να βελτιωθούμε και στην άμυνα. Δεχτήκαμε 72 πόντους, μπορούμε και καλύτερα. Είχαμε και λίγη κούραση, γιατί παίξαμε μέρα παρά μέρα, και μάλιστα κόντρα στον Παναθηναϊκό, οπότε είνα λογικό λοιπόν να είμαστε κουρασμένοι. Βγάλαμε όμως ενέργεια, είχαμε καθαρό μυαλό, είχαμε καθαρές επιθέσεις είχαμε πολυφωνία. Προχωράμε! Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα με τρία ματς μέσα στην εβδομάδα".

Για το τι κρατάει από τη νίκη με το Ρέθυμνο: "Είχαμε πολυφωνία στην επίθεση, σκόραραν αρκετοί παίκτες και είχανε συμμετοχή. Είμαστε καλή ομάδα, δεν έχουμε ξεχάσει το μπάσκετ, ξέρουμε να σκοράρουμε, όλα τα παιδιά ξέρουν και μπορούν να τα καταφέρουν στην επίθεση. Το παιχνίδι όμως ξεκινά από την άμυνα και πάντα είμαι ευχαριστημένος όταν παίζουμε καλή άμυνα".

Για την απόδοση του Ρόμπερτς, τόνισε πως: "O Ρόμπερτς είναι ένας παίκτης που όταν ήρθε σε εμάς ξέραμε και καταλάβαμε πως έχει ποιότητα. Το είδαμε στην πράξη, στην προετοιμασία, στις προπονήσεις. Καταλάβαμε γρήγορα πως έχουμε έναν ποιοτικό παίκτη. Ξεκίνησε καλά στα φιλικά, αλλά δυστυχώς έχασε έδαφος, καθώς αντιμετώπισε δύο σερί τραυματισμούς. Έμεινε πίσω. Πιστεύω πως η καλή του εμφάνιση κόντρα στο Ρέθυμνο θα τον βοηθήσει".

Βετούλας: "Είμαστε ευχαριστημένοι, είχαμε σε καλή κατάσταση τον Άρμστεντ"

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Νίκος Βετούλας, σχολίασε πως: "Είχαμε σε καλή κατάσταση τον Άρμστεντ, κάποια στιγμή κουράστηκε από την πίεση που άσκησαν τα γκαρντ του Ολυμπιακού. Είμαστε ευχαριστημένοι από κάποια κομμάτια του αγώνα, τρέξαμε, κάναμε το παιχνίδι μας και οι 18 πόντοι της τελικής διαφοράς δεν αντιπροσωπεύουν την εικόνα του ματς πιστεύω, αλλά κάναμε λάθη στα τελευταία λεπτά και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Η έλευση του Άρμστεντ έχει βοηθήσει πάρα πολύ και μπορεί να βοηθήσει κι άλλο. Ήταν βασικό για εμάς να παίξει σε ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, απέναντι σε έναν καλύτεροι αντίπαλο, να ανοίξουμε το γήπεδο. Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος, αλλά θέλαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Τώρα συγκεντρωμαστε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ