ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Δείξατε χαρακτήρα κι αυτό μετράει"

Σφαιρόπουλος: "Δείξατε χαρακτήρα κι αυτό μετράει"

Παρακολουθήστε τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, και τον λόγο που έβγαλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στους παίκτες του, για το "διπλό" επί της Εφές στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ολυμπιακός σημείωσε μεγάλη νίκη επί της Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη, σημειώνοντας μία εντυπωσιακή ανατροπή, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να εκθειάζει τον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του στο ματς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε τα εξής στους παίκτες του στα αποδυτήρια: "Συγχαρητήρια σε όλους, επειδή πρώτα απ όλα δεν τα παρατήσατε. Ακόμη κι όταν πήρε διαφορά η Αναντολού Εφές, συνεχίσατε να παλεύετε. Συνεχίσαμε να παίζουμε και ήταν πολύ σημαντικό ότι στο τέλος ήμασταν πολύ σκληροί στην άμυνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ελέγξαμε τον ρυθμό όπως στο πρώτο. Η άμυνά μας δεν ήταν τόσο σκληρή και οι αντίπαλοί μας άρχισαν να πετυχαίνουν εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει κάποια καλάθια χρησιμοποιώντας τα φάουλ, κάτι που δεν κάναμε, αλλά στο τέλος δείξατε χαρακτήρα κι αυτό είναι πολύ σπουδαίο. Ο χαρακτήρας και το μαχητικό πνεύμα.

Κρατήστε το αυτό και συνεχίστε να δουλεύετε σκληρά. Συγχαρητήρια. Αυτή είναι μια μεγάλη νίκη, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε γιατί έχουμε εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ