ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε σχολείο της Καλλίπολης ο Σφαιρόπουλος

Σε σχολείο της Καλλίπολης ο Σφαιρόπουλος

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (5/10) στο 2ο Γυμνάσιο Καλλίπολης, για να μιλήσει στους μαθητές για τη σημασία του (σχολικού) αθλητισμού

Την ευκαιρία να δουν από κοντά τον κορυφαίο προπονητή της περσινής Basket League είχαν οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Καλλίπολης. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (5/10) εκεί στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" εξήρε τη σημασία του αθλητισμού λέγοντας πως " είναι παιδεία. Δείχνει τις αξίες που πρέπει να έχετε τόσο ως άνθρωποι όσο και ως αθλητές. Υπάρχουν αξίες όπως η συνεργασία, η αλληλεγγύη, ο σεβασμός", για να προσθέσει λίγο αργότερα πως " στα πρόσωπά σας βλέπω το μέλλον".

Σε σχολείο της Καλλίπολης ο Σφαιρόπουλος

αν δεν προσπαθείτε όλοι μαζί, δεν θα μπορέσετε να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Κάθε τμήμα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο δεμένο και να γίνεται η καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να καταφέρετε τους στόχους σας", ενώ κατέληξε λέγοντας πως " ο αθλητισμός ενώνει. Είναι ενάντια στον ρατσισμό και την κοινωνική περιθωριοποίηση. Δεν κοιτάει από που προέρχεσαι. Είναι όλοι ίδιοι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ