ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε ρυθμούς... Τζαζ ο Ολυμπιακός

Σε ρυθμούς... Τζαζ ο Ολυμπιακός
AP PHOTO/RICK BOWMER

Ο general manager και ο διευθυντής του διεθνούς σκάουτινγκ της Γιούτα επισκέφτηκαν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να παρακολουθήσουν την σημερινή προπόνηση (15/10) του Ολυμπιακού.

Το ΝΒΑ ... βρέθηκε για μερικές ώρες στο ΣΕΦ το απόγευμα της Δευτέρας (15/10). Ο Ντένις Λίντσι, general manager της Γιούτα Τζαζ, βρίσκεται στην Αθήνα αυτές τις ημέρες μαζί με τον διευθυντή του διεθνούς σκάουτινγκ της ομάδας (Ρίτσαρντ Σμιθ) και επισκέφτηκαν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να δουν από κοντά την σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού .

Τα δύο μέλη της Γιούτα μίλησαν για πολλή ώρα με τον Ντέιβιντ Μπλατ και όπως προανήγγειλαν, οι επισκέψεις τους θα έχουν και συνέχεια. Ο Λίντσι και ο Σμιθ σκοπεύουν να επιστρέψουν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την προσεχή Παρασκευή, προκειμένου να παρακολουθήσουν το ματς του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο (19/10, 21:00).

Αυτό που προέχει βέβαια για τους "ερυθρόλευκους" είναι το μεθαυριανό παιχνίδι με την Μπασκόνια στην Βιτόρια (17/10, 21:45). Η αποστολή του Ολυμπιακού θα βρίσκεται αύριο το μεσημέρι (16/10) στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" στις 14:30. Η πτήση αναχωρεί για την Ισπανία στις 15:45.

Photo credits: AP Photo/Rick Bowmer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ