ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρόμπερτς: "Σας ευχαριστώ για την αγάπη"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - OLYMPIAKOS / ÑÏÌÐÅÑÔÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - OLYMPIAKOS / ÑÏÌÐÅÑÔÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς δεν έκρυψε τον... αιφνιδιασμό του για την έκπληξη που οργάνωσε η σύζυγός του και στην οποία πήραν μέρος όλοι οι συμπαίκτες του. Δείτε τι πόσταρε στο Instagram ο γκαρντ του Ολυμπιακού.

Τα πρώτα του εν Ελλάδι γενέθλια έκρυβαν μία έκπληξη για τον Μπράιαν Ρόμπερτς. Ο Αμερικανός γκαρντ έκλεισε την Κυριακή τα 32 χρόνια και λίγες ώρες μετά τον αγώνα με τον Κόροιβο όλοι οι συμπαίκτες του πήραν μέρος στο πάρτι-έκπληξη που διοργανώθηκε στο σπίτι του . "Ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείξατε όλοι σας" έγραψε στο λογαριασμό του στο Instagram ο Ρόμπερτς, παραδέχομενος ότι δεν κατάλαβε τίποτα από την έκπληξη που οργάνωσε η σύζυγός του.

" Επεισε την ομάδα να μου κάνει έκπληξη και να έρθουν όλοι στο σπίτι μου χθες το βράδυ. Το εκτιμώ πολύ φίλοι μου" συμπλήρωσε στο μήνυμα που ανάρτησε ο 32χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού.

Δείτε το ποστάρισμα του Μπράιαν Ρόμπερτς στο Instagram:

Ρόμπερτς: "Σας ευχαριστώ για την αγάπη"

Thanks for Bday love from everyone!! @jmil2449 you got me!! She got the squad to surprise me and come chill with me last night... Appreciate it fellas!! #shethemvp #surprise #goodtimes #squaddddd

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brian Roberts (@blroberts22) στις

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ