ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρόμπερτς: "Σαν πολεμιστές στον 5ο τελικό"

Ρόμπερτς: "Σαν πολεμιστές στον 5ο τελικό"

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τη νίκη του Ολυμπιακού στον 4ο τελικό και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να εμφανιστεί στον 5ο αγώνα (AUDIO).

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό ακριβώς που ήθελε στον τέταρτο αγώνα . Έτρεξε στο γήπεδό του, ανέβασε το σκορ και έστειλε τη σειρά των τελικών σε πέμπτο ματς, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (17/6) στο ΟΑΚΑ. Ο Μπράιαν Ρόμπερτς μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, υπογραμμίζοντας την επιθετικότητα που έδειξαν οι "ερυθρόλευκοι" και το κίνητρο του πέμπτου αγώνα.

Αναλυτικά ο Μπράιαν Ρόμπερτς μίλησε:

Για τη νίκη των "ερυθρόλευκων":

“Παίξαμε επιθετικά από το ξεκίνημα και για σαράντα λεπτά παίξαμε το δικό μας παιχνίδι. Απόψε θέλαμε να παλέψουμε για να στείλουμε τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι. Όταν είμαστε επιθετικοί συμβαίνουν καλά πράγματα και μοιράζουμε την μπάλα. Αυτό συνέβη και βρήκαμε ανοικτά σουτ στα οποία ευστοχήσαμε".

Για τον πέμπτο τελικό:

"Έχουμε μεγάλο κίνητρο για τον πέμπτο τελικό και σίγουρα μπορούμε να κερδίσουμε. Οπωσδήποτε δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί. Θα έχουμε απέναντί μας και τον κόσμο και θα πρέπει να παίξουμε σαν πολεμιστές. Πρέπει να παίξουμε σκληρά και να μείνουμε ενωμένοι. Να μην ενθουσιαστούμε πολύ, αλλά και να μην μας πάρει από κάτω αν δεν κάτι δεν πάει καλά στο παιχνίδι".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ