ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρήξη χιαστού ο Αγραβάνης!

BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÊÏÑÏÉÂÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÊÏÑÏÉÂÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τραυματισμός του Δημήτρη Αγραβάνη στο γόνατο αποδείχθηκε τελικά πιο σοβαρός από ότι είχε υπολογιστεί, με τον Sport24 Radio 103.3 να επιβεβαιώνει ότι ο διεθνής φόργουορντ υπέστη ρήξη χιαστού!

Το απόλυτο σοκ. Όπως επιβεβαίωσε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στην εκπομπή "Το Δέκα το κακό" ο Δημήτρης Αγραβάνης έχει υποστεί τελικά ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο και θα μείνει για πολύ καιρό εκτός δράσης!

Ο διεθνής φόργουορντ τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στις 17 Νοεμβρίου , με την αρχική διάγνωση να κάνει λόγο για κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου. Ο Αγραβάνης έκτοτε αγωνίστηκε μόνο σε έναν αγώνα, κόντρα στον Κόροιβο στις 3 Δεκεμβρίου για την Stoiximan.gr Basket League. Οι ενοχλήσεις όμως δεν υποχώρησαν, με τον "ερυθρόλευκο" φόργουορντ να παραμένει εκτός δράσης από τότε, με αποτέλεσμα να έρθει τώρα η διάγνωση που άλλαξε τα δεδομένα.

Πρόκειται για ένα τεράστιο πλήγμα για τους "ερυθρόλευκους" που πλέον μένουν στην θέση του πάουερ φόργουορντ με τον Γιώργο Πρίντεζη και τον Κάιλ Ουίλτζερ, με τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Κώστα Παπανικολάου να αναμένεται να καλύπτουν επικουρικά την θέση όποτε χρειαστεί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ