ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού με τους "βοηθητικούς" παίκτες

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το απουσιολόγιο του Ντέιβιτντ Μπλατ είναι... γεμάτο, αλλά ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής του Ολυμπιακού είδε την Παρασκευή (7/9) τους παίκτες που θα βοηθήσουν στην προετοιμασία της ομάδας του να συμμετέχουν στο πρόγραμμα των "ερυθρολεύκων".

Με νέα πρόσωπα και χωρίς τους διεθνείς παίκτες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, καθώς την Παρασκευή (7/9) στην προπόνηση των "ερυθρολεύκων" συμμετείχαν για πρώτη φορά οι παίκτες που θα έχουν βοηθητικό ρόλο στην προετοιμασία τους.

Οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού την Πέμπτη (6/9) είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, αλλά την Παρασκευή (7/9) επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων.

Δικαιολογημένη απουσία βέβαια από το ΣΕΦ πήραν οι επτά διεθνείς (Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Σάσα Βεζένκοφ, Γιάνις Στρέλνιεκς και Γιάνις Τίμα), ενώ στο πρόγραμμα των "ερυθρολεύκων" συμμετείχαν και οι Μάνι Χάρις, Νίκος Στυλιανού, Φώτης Λαμπρόπουλος, Χριστόφορος Στεφανίδης και Νεμάνια Μιλόσεβιτς, οι οποίοι θα έχουν βοηθητικό ρόλο στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Οι Μάνι Χάρις, Νίκος Στυλιανού, Φώτης Λαμπρόπουλος, Χριστόφορος Στεφανίδης και Νεμάνια Μιλόσεβιτς την Πέμπτη (6/9) είχαν προπονηθεί για πρώτη φορά στο ΣΕΦ υπό την επίβλεψη του Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ στη λίστα με τους παίκτες που θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό στην προετοιμασία του το Σάββατο (8/9) θα προστεθεί και το όνομα του 29χρονου Κλιντ Τσάπμαν (2.08μ.), ο οποίος την σεζόν 2017-18 έπαιξε στους Toyama Grouses της Ιαπωνίας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ