ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτη Ουόρικ παρουσία Αγγελόπουλων

Πρώτη Ουόρικ παρουσία Αγγελόπουλων
Αγγελόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Χακίμ Ουόρικ στο ΣΕΦ που πραγματοποιήθηκε υπό το βλέμμα των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με την Καβάλα στο ΣΕΦ (29/02, 18:30) με την απογευματινή προπόνηση που ήταν και η μόνη για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου και πρώτη του Χακίμ Ουόρικ που έγινε υπό το βλέμμα των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου.

Με την παρουσία τους οι αδερφοί Αγγελόπουλοι θέλησαν να εμψυχώσουν τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, μετά την ήττα της Παρασκευής στη Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι της πρεμιέρας του Β΄ γύρου του ΤΟΡ 16 της Euroleague.

Με τον τρόπο αυτό οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έδειξαν τη στήριξή τους προς όλη την ομάδα, μετά την άσχημη εμφάνιση και ήττα από τη Μπαρτσελόνα. Ωστόσο προτίμησαν να μην προβούν σε κάποια ομιλία και απλώς παρακολούθησαν την προπόνηση και αποχώρησαν. Το σίγουρο είναι ότι η παρουσία τους και μόνο έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης στον δρόμο για το Final Four του Βερολίνου και όχι μόνο.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που επίσης δεν προχώρησε σε κάποια ομιλία μετά την ήττα στην Βαρκελώνη είδε για πρώτη φορά στη διάθεσή του τον Χακίμ Ουόρικ. Ο νέος Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τους νέους του συμπαίκτες χωρίς να τίθεται να κάνει το ντεμπούτο του στο αυριανό παιχνίδι αφού δεν έχει δηλωθεί στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ουόρικ θα κάνει το ντεμπούτο του την Παρασκευή στο ΣΕΦ κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα για την 9η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του ΤΟΡ 16 της Euroleague. Αυτό που παραμένει ερωτηματικό είναι το πότε ο Αμερικανός σέντερ θα κριθεί να είναι μέλος του ρόστερ του Ολυμπιακού και στο πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Το blog του Παπαπέτρου

Ο 21χρονος διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού, Ιωάννης Παπαπέτρου, μέσω του blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι με την Καβάλα αναφέρθηκε στη συνέχεια του ΤΟΡ 16 της Euroleague υπογραμμίζοντας πως οι "ερυθρόλευκοι" είναι "με την πλάτη στον τοίχο". Ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία του πως μπορούν να ανατρέψουντην εις βάρος τους κατάσταση.

"Φίλες και φίλοι μου ελπίζω να είστε καλά. Δυστυχώς, για εμάς ο δεύτερος γύρος του Top 16 άρχισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Πλέον, είμαστε με την πλάτη στον τοίχο και το γνωρίζουμε. Όπως ξέρουμε και ότι υπάρχει ο χρόνος και η ποιότητα ώστε να ανατρέψουμε την κατάσταση και να βγάλουμε και πάλι το κεφάλι μας πάνω από το νερό.

Πλέον, όμως, δεν χρειάζονται άλλα λόγια. Αρχής γενομένης από το ματς με την Καβάλα, θα πρέπει να γυρίσουμε τον διακόπτη ξανά. Όπως κάναμε και νωρίτερα μέσα στη σεζόν. Πρέπει, θέλουμε και μπορούμε να αντιδράσουμε και θα το κάνουμε. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Έχουμε μπροστά μας έναν μονόδρομο. Ο Μάρτιος είναι γεμάτος δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια για την πορεία μας και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να κάνουμε αυτό που πρέπει. Να προκριθούμε στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας και να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι με την Καβάλα, σεβόμαστε τους αντιπάλους μας και την εικόνα που έχουνε έως τώρα στο πρωτάθλημα. Το θέμα, όμως, πως θα παρουσιαστούμε εμείς. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι γιατί διαφορετικά η εικόνα μας δεν θα είναι αυτή που πρέπει και θέλουμε. Οπότε λίγα λόγια και ατελείωτη δουλειά για να ανατρέψουμε την κατάσταση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ