ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρόβα τζενεράλε κόντρα στην Ούνικς για τον Ολυμπιακό

Πρόβα τζενεράλε κόντρα στην Ούνικς για τον Ολυμπιακό

Το τελευταίο του φιλικό θα δώσει σήμερα (30/9, 16:00) ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Ούνικς Καζάν στο Γκομέλσκι Καπ. Μαθαίνει την 7η αντίπαλό της η ΑΕΚ στον 3ο όμιλο του Basketball Champions League.

Την πρόβα τζενεράλε ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων για τη νέα σεζόν θα κάνει σήμερα ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ούνικς Καζάν (30/9, 16:00), στον αγώνα για τις θέσεις 3-4 του 11ου Γκομέλσκι Καπ. Μετά την χθεσινή ήττα από την Αναντολού Εφές οι "ερυθρόλευκοι" θα προσπαθήσουν να δείξουν ένα καλύτερο πρόσωπο κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, έστω κι αν δεν υπολογίζουν ούτε για αυτό το παιχνίδι τους Σπανούλη, Παπανικολάου, που έμειναν στην Αθήνα.

Στον τελικό του τουρνουά η Αναντολού Εφές θα αντιμετωπίσει... ως είθισται την διοργανώτρια ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη (30/9, 19:00). Οι Μοσχοβίτες έφτασαν στον τελικό του Γκομέλσκι Καπ για 10η συνεχόμενη χρονιά και θα διεκδικήσουν απόψε τον 8ο τίτλο τους στο συγκεκριμένο τουρνουά, το οποίο διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2008 και έγινε γρήγορα θεσμός.

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ θα μάθει απόψε την 7η αντίπαλό της στον 3ο όμιλο τουBasketball Champions League. Αυτή θα είναι μία εκ των Καντού και Αντβέρπ, οι οποίες αναμετρώνται απόψε (30/9, 19:00) στο ματς με το οποίο θα ολοκληρωθεί η δεύτερη προκριματική φάση της διοργάνωσης. Η βελγική ομάδα είχε επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι με 84-76 στην Ιταλία.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

Γκομέλσκι Καπ (θέσεις 3-4): Ολυμπιακός - Ούνικς Καζάν (16:00)

Γκομέλσκι Καπ (τελικός): ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Αναντολού Εφές (19:00)

Basketball Champions League:Αντβέρπ - Καντού (19:00)

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ