ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προτάθηκε και εξετάζεται η περίπτωση του Μότουμ

Προτάθηκε και εξετάζεται η περίπτωση του Μότουμ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός ψάχνει "4άρι" για τον παίκτη πίσω από τον Γιώργο Πρίντεζη και στους Πειραιώτες προτάθηκε και εξετάζεται η περίπτωση του 27χρονου Αυστραλού, Μπροκ Μότουμ (VIDEO).

Όπως έχουμε αναφέρει, στον Ολυμπιακό κοιτάζουν για την ενίσχυση του ρόστερ τους παίκτες που να διαθέτουν ποιότητα αλλά και εμπειρία σε επίπεδο EuroLeague και όχι ξένους νεαρούς και άπειρους, που θα είναι στοιχήματα. Θέλουν να κινηθούν σε πιο σίγουρες λύσεις, ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες ρίσκου.

Οι Πειραιώτες έχουν αποφασίσει να ενισχύσουν την φροντ-λάιν τους με ξένο "4άρι", ώστε να αποτελέσει τον παίκτη πίσω από τον Γιώργο Πρίντεζη, δίνοντας ένα στήριγμα στον υπαρχηγό των "ερυθρολεύκων". Μία από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί στους Πειραιώτες είναι και ο 27χρονος (16/10/1990) Αυστραλός πάουερ-φόργουορντ (2.08 ύψος), Μπροκ Μότουμ. Την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Ζάλγκιρις Κάουνας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Φέτος ολοκλήρωσε την σεζόν έχοντας μέσο όρο 10.8 πόντους (57.9% δίποντα, 46.2% τρίποντα, 70.9% βολές) και 3.4 ριμπάουντ.

Πρόκειται για έναν παίκτη που διαθέτει αθλητικά προσόντα, που αγωνίζεται πάντα βγάζοντας αστείρευτη ενέργεια και μαχητικότητα, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Διαθέτει καλό σουτ, έχει σαν στοιχείο το αξιόπιστο τρίποντο στο παιχνίδι του και μπορεί να αγωνιστεί με ικανότητα, όχι μόνο κοντά στο καλάθι, αλλά και στην περιφέρεια. Επίσης, μπορεί να δώσει λύσεις και στο "5" αν χρειαστεί, κάτι που ψάχνουν σε "4άρι" στον Ολυμπιακό.

Ο αριστερόχειρας Μπροκ Μότουμ, λοιπόν, διαθέτει ποιότητα, αλλά και την επιθυμητή εμπειρία σε επίπεδο EuroLeague. Παράλληλα, συγκεντρώνει ένα μεγάλο μέρος των στοιχείων που ψάχνουν στον Πειραιά για "4άρι". Η περίπτωση του προτάθηκε στον Ολυμπιακό και οι "ερυθρόλευκοι" την εξετάζουν, έχοντας σχηματίσει θετική άποψη. Ο Αυστραλός φόργουορντ έμεινε ελεύθερος από την Ζάλγκιρις Κάουνας (το συμβόλαιο του ολοκληρώθηκε) και ο αθλητής ψάχνει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του, έχοντας σκοπό να αγωνιστεί σε ένα πρωτοκλασάτο ευρωπαϊκό κλαμπ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ