ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπονήθηκε στη Μάλαγα ο... μισός Ολυμπιακός

Προπονήθηκε στη Μάλαγα ο... μισός Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κινείται στους ρυθμούς του τουρνουά "Costa del Sol" και η προετοιμασία του το βράδυ της Τετάρτης (12/9) συνεχίστηκε επί ισπανικού εδάφους.

Χωρίς να σημειωθεί κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την φιλική αναμέτρηση με την Ουνικάχα Μάλαγα (13/9, 21:00) με την Ουνικάχα Μάλαγα στο πλαίσιο της 1ης ημέρας του τουρνουά "Costa del Sol" (13-15/9).

Η αποστολή των "ερυθρολεύκων" το πρωί της Τετάρτης αναχώρησε για την Ισπανία , ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας ο Ντέιβιντ Μπλατ προπόνησε τους παίκτες του στο "Martin Carpena". Οι 59χρονος Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής δεν είχε στην διάθεσή τους τους διεθνείς Γιωργο Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου, Βαγγέλη Μάντζαρη, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Γιάνις Στρελνιεκς, Γιάνις Τίμα και Σάσα Βεζένκοφ, ενώ στο τουρνουά της Ανδαλουσίας δεν θα αγωνιστούν και οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Δημήτρης Αγραβάνης.

O 24χρονος Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα και δεν ταξίδεψε στην Ισπανία, ενώ στην Ελλάδα έμεινε και ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μετά το σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστού) που υπέστη την περσινή σεζόν.

Προπονήθηκε στη Μάλαγα ο... μισός Ολυμπιακός

Οι "ερυθρόλευκοι" στην πρεμιέρα του τουρνουά θα αντιμετωπίσουν την Ουνικάχα Μάλαγα (13/9, 21:00) και την Παρασκευή (14/9, 21:00) θα κοντραριστούν με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Photo credits: Olympiacos BC

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ