ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπονήθηκε ο Γιανγκ, αμφίβολος ενόψει Πάτρας

Προπονήθηκε ο Γιανγκ, αμφίβολος ενόψει Πάτρας

Ο Ολυμπιακός την Καθαρά Δευτέρα (26/2, 17:30) θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στην Πάτρα. Προπονήθηκε ο Γιανγκ, αλλά είναι αμφίβολος ενόψει του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Καθαράς Δευτέρας (26/2, 17:30), με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν τον Απόλλωνα Πατρών, για την 19η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Πάτρικ Γιανγκ, ύστερα από σχεδόν δύο βδομάδες, προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του και έχει πιθανότητες να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στην Πάτρα. Ο Αμερικανός σέντερ τις τελευταίες μέρες έκανε αποθεραπεία στο γόνατο του, αλλά πλέον έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του. Η συμμετοχή του, πάντως, χαρακτηρίζεται αμφίβολη και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα το αποφασίσει την τελευταία στιγμή.

Ο Βασίλης Σπανούλης συνεχίζει την αποθεραπεία του στον δεξί προσαγωγό, κάνοντας ατομικό πρόγραμμα. Δεν πρόκειται να αγωνιστεί κόντρα στον Απόλλωνα στην Πάτρα και υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να προλάβει το ματς της Πέμπτης (2/3) κόντρα στην Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ