ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπονήθηκε και παίζει με Άρη ο Παπαπέτρου

BASKET LEAGUE / 1ïò ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÁÑÇÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 1ïò ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÁÑÇÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δεν ήταν σοβαρός ο τραυματισμός του Ιωάννη Παπαπέτρου στον λαιμό. Προπονήθηκε με την ομάδα και θα αγωνιστεί στο παιχνίδι του Σαββατου (13/5) κόντρα στον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τραυματίστηκε στον λαιμό κατά την διάρκεια του πρώτου αγώνα της ημιτελικής φάσης playoffs κόντρα στον Άρη στο ΣΕΦ. Ο Έλληνας φόργουορντ αισθάνθηκε έντονο πόνο, σοριάστηκε στο έδαφος και δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει στην αναμέτρηση, παρακολουθώντας από τον πάγκο της ομάδας του το δεύτερο ημίχρονο, για προληπτικούς λόγους.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου όμως είναι καλά. Επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, συμμετείχε στο πρόγραμμα της Πέμπτης (11/5) και θα αγωνιστεί κανονικά στην δεύτερη αναμέτρηση της σειράς στην Θεσσαλονίκη, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο (13/5) το απόγευμα (17:00).

O Έλληνας φόργουορντ βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, αγωνιζόμενος κυρίως στην θέση "3" και είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος θα απουσιάσει από το Final Four της Κωνσταντινούπολης καθώς είναι ανέτοιμος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ