ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόεδρος Ούνικς: "Συμφωνήσαμε με Μάντζαρη"

EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O πρόεδρος της Ούνικς Καζάν, Γεβγένι Μπογκάτσεφ μίλησε σε ρωσικό σάιτ κι αποκάλυψε τη συμφωνία με τον Μάντζαρη για να συνεχίσει την καριέρα του στη ρωσική ομάδα.

Παίκτης της Ούνικς Καζάν πρέπει να θεωρείται ο Βαγγέλης Μάντζαρης, καθώς ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας, Γεβγένι Μπογκάτσεφ αποκάλυψε στο " iz.ru" τη συμφωνία με τον Έλληνα γκαρντ.

"Έχουμε πράγματι συμφωνήσει να υπογράψουμε συμβόλαιο με τον Μάντζαρη. Ο προπονητής (σ.σ. Δημήτρης Πρίφτης) ήθελε να τον δει στην ομάδα τη νέα σεζόν", σχολίασε χαρακτηριστικά ο Μπογκάτσεφ.

Στην Ούνικς ο Μάντζαρης θα βρει αρκετούς Έλληνες, καθώς πέρα από τον Δημήτρη Πρίφτη, στη ρωσική ομάδα αγωνίζεται ο Κώστας Καϊμακόγλου, ενώ βοηθοί του 50χρονου τεχνικού είναι οι Θωμάς Νίκου και Βασίλης Σίμτσακ. Αξίζει να σημειωθεί πως τη νέα σεζόν οι Ούνικς θα αγωνιστεί στο Eurocup.

Ο Μάντζαρης αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό από το 2011, όταν και πήγε στην ομάδα του Πειραιά από το Περιστέρι. Στο διάστημα αυτό ήταν ένα σταθερό μέλος του ροτέισον των "ερυθρόλευκων", όντας για χρόνια ο βασικός πόιντ γκαρντ της ομάδας.

Αυτό ωστόσο άλλαξε την σεζόν 2018/19 με την έλευση του Ντέιβιντ Μπλατ, με τον 29χρονο γκαρντ να μην ταιριάζει στην φιλοσοφία του έμπειρου τεχνικού, με αποτέλεσμα να βγει εκτός ροτέισον, έχοντας 4.3 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ μέσο όρο σε 18 λεπτά συμμετοχής στην Basket League και 1.4 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο σε 11 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Ο Μάντζαρης συμφώνησε για 1+1 χρόνο με συνολικές αποδοχές που φτάνουν τα 1.5 εκ ευρώ, ενώ για την πρώτη χρονιά θα πάρει και αποζημίωση από τον Ολυμπιακό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ