ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρίντεζης: "Πρέπει να κάνουμε μεγάλες νίκες"

Πρίντεζης: "Πρέπει να κάνουμε μεγάλες νίκες"
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Πρίντεζης δήλωσε ενόψει του αγώνα με τη Μπασκόνια (25/10, 22:00) ότι ο Ολυμπιακός οφείλει πλέον να κάνει μεγάλες νίκες για να καλύψει το χαμένο έδαφος στην EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Βιτόρια, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (25/10) τη Μπασκόνια (22:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 4η αγωνιστική της EuroLeague. Οι "ερυθρόλευκοι" ξέρουν έχουν δύσκολο έργο, ωστόσο έχοντας ξεκινήσει με ρεκόρ 1-2 δεν έχουν άλλα περιθώρια.

Αυτό παραδέχθηκε στις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Πρίντεζης κατά την αναχώρηση της ομάδας, τονίζοντας πως " προερχόμαστε από ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα κόντρα στη Ζενίτ. Άμα θέλουμε να στοχεύουμε κάπως πιο ψηλά, θα πρέπει να κάνουμε μεγάλες νίκες από εδώ και πέρα, αλλά πάνω από όλα και αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι να παίξουμε ως ομάδα, να δεθούμε και να βγάλουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στο παρκέ".

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην συνέχεια στις αλλαγές που προσπαθεί να φέρει ο Κεστούτις Κεμζούρα στην ομάδα, δηλώνοντας πως " προσπαθεί να βάλει μια νέα φιλοσοφία στην ομάδα ο κόουτς Κεμζούρα, παίζοντας πιο απλά και δίνοντας ρόλους στον καθένα. Όποιο και εάν ήταν το αποτέλεσμα με τη Ζενίτ, χρειαζόμαστε πάρα πολύ βελτίωση, αυτό το ξέραμε και προσπαθούμε ατομικά και ομαδικά να βελτιωθούμε για τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται".

Ο Κώστα Παπανικολάου δήλωσε από την πλευρά του ενόψει του αγώνα με τους Βάσκους: " Σίγουρα όταν ένα παιχνίδι περνάει, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του, κοιτάς πάντα τα θετικά και τα αρνητικά που έγιναν ώστε ξέρεις τι να διορθώσεις και τι να κρατήσεις. Υπήρχαν αρκετά κομμάτια στο παιχνίδι με τη Ζενίτ που είχαμε “θέματα” και προσπαθήσαμε να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας αυτή την εβδομάδα. Πάντα, έπειτα από μια ήττα θέλεις να βγάλεις αντίδραση και να επιστρέψεις στα παιχνίδια δυναμικά και να κάνεις μια μεγάλη νίκη, διαγράφοντας έτσι μια κακή ήττα.

Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα, κακά τα ψέματα. Η έδρα της Μπασκόνια είναι δύσκολη, αλλά πηγαίνουμε εκεί να διεκδικήσουμε τη νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι για να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό".

Κλείνοντας, τόνισε σχετικά με τον στόχο του Ολυμπιακού: "Στόχος της ομάδας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που εμείς θέλουμε να κάνουμε, συγκεντρωμένοι στο πλάνο, να βγάλουμε αυτά που θέλει ο κόουτς μέσα στο παρκέ και ο καθένας μας την ενέργεια και την προσωπικότητα του. Όταν ο Ολυμπιακός παρουσιάζει τη δική του εικόνα μέσα στο παρκέ και βγάζει την ταυτότητα του εκεί, συμβαίνουν όμορφα πράγματα και νομίζω πως μια τέτοια εμφάνιση θα μπορεί να μας δώσει τη νίκη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ