ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρίντεζης: "Δεν έχω πρόβλημα με την Α2 ή την Β' Εθνική αρκεί να φοράω τη κόκκινη φανέλα"

Πρίντεζης: "Δεν έχω πρόβλημα με την Α2 ή την Β' Εθνική αρκεί να φοράω τη κόκκινη φανέλα"
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Πρίντεζης δήλωσε ότι έχει όνειρο να τελειώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ακόμα και αν αυτό συμβεί στην Α2 ή την Β Εθνική, ενώ πρόσθεσε πως ίσως είναι η τελευταία του διοργάνωση με την Εθνική Ανδρών.

Ο Γιώργος Πρίντεζης παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην εφημερίδα "Documento", όπου μίλησε για τον Ολυμπιακό, την Εθνική Ανδρών, την απόφαση των "ερυθρόλευκων" να αγωνιστούν στην Α2 και το μέλλον του.

Ο διεθνής φόργουορντ τόνισε ότι ίσως το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας να είναι η τελευταία του μεγάλη διοργάνωση με την Εθνική, ξεκαθάρισε ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ακόμα και αν αυτό γίνει στην Α2 ή την Β Εθνική και μίλησε για τον μέλλον του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε μεταξύ άλλων:

Για το αν θα αγωνιζόταν με τον Ολυμπιακό στην Α2: " Εμένα το όνειρό μου είναι να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Δεν έχω πρόβλημα να βρεθώ στην Α2 ή τη Β' Εθνική, αρκεί στον αποχαιρετιστήριο αγώνα να φοράω την κόκκινη φανέλα. Το λέω με όλη μου την ειλικρίνεια. Από εκεί και πέρα, η θέση του Ολυμπιακού είναι στην Ευρωλίγκα και την Α1".

Για το αν συμφωνεί με τις αποφάσεις του Ολυμπιακού: " Δεν προέκυψε άνευ λόγου και αιτίας αυτή η αντίδραση. Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και, αν δεν απατώμαι, το παραδέχθηκαν όλες οι ομάδες. Δε θέλω, όμως, να επεκταθώ περισσότερο. Το καθήκον μου ως αθλητή είναι να δουλεύω, να διορθώνω τα λάθη μου μέσα στο γήπεδο, να γίνομαι καλύτερος. Ποτέ δεν άφησα εξωγηπεδικά γεγονότα να μου χαλάσουν το μυαλό. Και έτσι σκοπεύω να παραμείνω".

Για το αν το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας θα είναι η τελευταία του διοργάνωση με την Εθνική Ανδρών: " Δε θέλω να προδικάσω ή να προαναγγείλω το τέλος. Ας δούμε και πώς θα κυλήσει η επόμενη σεζόν. Αν είναι γεμάτη και τραβήξει μέχρι τις 15-20 Ιουνίου, θα είναι λίγο δύσκολο να ακολουθήσω ένα πρόγραμμα που θα διαρκέσει έναν ολόκληρο μήνα αμέσως μετά το τέλος των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού. Μπορεί όμως να είναι σαν την φετινή, με 2-3 μήνες ξεκούρασης. Σε αυτή την περίπτωση, την οποία βεβαίως απεύχομαι, θα συμμετάσχω με χαρά στην Εθνική".

Για το τι σημαίνει για αυτόν η Εθνική Ανδρών: "Παραμένει μεγάλη τιμή να φοράω την φανέλα με το εθνόσημο. Η Εθνική είναι η ομάδα που ενώνει τα χρώματα και αμβλύνει τις αντιπαλότητες. Μέσω της τηλεόρασης, μπαίνει σε όλα τα σπίτια. Ας μην ξεχνάμε, ότι το ελληνικό μπάσκετ έγινε σπουδαίο μέσω της Εθνικής. Αισθάνομαι υπερήφανος που είμαι μέλος της και εύχομαι να δώσει ο Υεός ώστε να συνεχίσω όσο γίνεται περισσότερο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ