Πρίντεζης: "Δεν έδωσα αυτά που μπορούσα στη Μάλαγα, ίσως έφταιγα εγώ"

Ο Γιώργος Πρίντεζης δήλωσε σε συνέντευξη στην εφημερίδα "La Opinion De Malaga" ότι είναι στεναχωρημένος που δεν πρόσφερε όσα μπορούσε στη Μάλαγα, αλλά ικανοποιημένος για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα και για τις δύο πλευρές.

Ο Γιώργος Πρίντεζης είχε πάει στη Μάλαγα το καλοκαίρι του 2009 με την προοπτική να εξελιχθεί σε έναν από τους ηγέτες της ομάδας. Ένας τραυματισμός και το γενικώς μπερδεμένο κλίμα που υπήρχε τότε στην ομάδα δεν τον άφησε να αποδώσει όμως, με αποτέλεσμα την άνοιξη του 2011 να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και να βρει το λιμάνι του.

Στην Ισπανία δεν έχουν ξεχάσει το πέρασμά του από τη Μάλαγα. Και η κατακόρυφη άνοδός του από τότε που επέστρεψε στον Ολυμπιακό έχει παίξει τον ρόλο της σε αυτό, με την εφημερίδα της πόλης της Μάλαγα, "La Opinion De Malaga", να δημοσιεύει μία μεγάλη συνέντευξη του υπαρχηγού του Ολυμπιακού, με τον διεθνή φόργουορντ να μην φοβάται να γυρίσει τον χρόνο πίσω.

"Έχω γλυκόπικρες αναμνήσεις απο΄τη Μάλαγα. Από κάθε κατάσταση της ζωής σου ωστόσο μπορείς να βρεις κάτι θετικό. Έζησα καλές και κακές στιγμές. Στεναχωρήθηκα που δεν μπόρεσα να δώσω αυτά που μπορούσα. Το ήθελα πολύ, αλλά οι καταστάσεις δεν το επέτρεψαν. Η ζωή συνεχίζεται όμως και εύχομαι τα καλύτερα στη Μάλαγα γιατί το αξίζει" δήλωσε αρχικά ο Πρίντεζης, για να απαντήσει σε ερώτηση για το τι έφταιξε και δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα: "Δε μου αρέσει να κατηγορώ τους άλλους. Ίσως εν μέρη να έφταιγα εγώ. Είχα όλη την επιθυμία του κόσμου, αλλά καλό είναι να μη μιλάμε για το παρελθόν και να κοιτάμε μπροστά. Αυτό που έγινε ήταν καλό και για τις δύο πλευρές. Σίγουρα ήμουν δυσαρεστημένος επειδή δεν μπόρεσα να είμαι ο καλύτερος εαυτός μου, αλλά όλα γίνονγαι για κάποιο λόγο".

Ο Πρίντεζης στην συνέχεια μίλησε και για τον νέο Ολυμπιακό και τους στόχους του: "Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε στο Final Four και μετά θα δούμε. Φέτος θέλουμε να τρέξουμε περισσότερο, να είμαστε πιο επιθετικοί γενικά. Έχουμε μεγαλύτερο ρόστερ, το οποίο είναι σημαντικό στο νέο format της EuroLeague. Πρέπει να καταλάβουμε τι ζητάει από εμάς ο κόουτς Σφαιρόπουλος και να συνεχίσουμε να ακολουθούμε την γραμμή που μας έχει οδηγήσει σε τόσες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Δες πόση καφρίλα κρύβεται μέσα στο μυαλό των Ελλήνων οπαδών

Περάσαμε από ακτινογραφία τους εγκεφάλους Ολυμπιακών, Αεκτζήδων, Παναθηναϊκών και Παοκτσήδων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ