ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πονοκέφαλος με τον τραυματισμό του Χάντερ

Η κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς στον Ολυμπιακό συνεχίζεται. Αυτή την φορά "θύμα" της ο Χάντερ, ο οποίος υπέστη μερική ρήξη ορθού κοιλιακού. Μέσα στις επόμενες μέρες θα φανεί το διάστημα που θα λείψει.

Πονοκέφαλος στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, καθώς στην προπόνηση της Τρίτης (22/9) στο ΣΕΦ τραυματίστηκε ο Οθέλο Χάντερ, λίγες ώρες πριν αναχωρήσουν για την Κροατία οι Πειραιώτες.

Ο Αμερικανός σέντερ των Πειραιωτών υπέστη μερική ρήξη ορθού κοιλιακού δεξιά με σχηματισμό αιματώματος στη μεσότητα του μυός. Ο χρόνος απουσίας του Οθέλο Χάντερ από την αγωνιστική δράση θα καθοριστεί μέσα στις επόμενες μέρες. Αν το πρόβλημα είναι πρώτου βαθμού η αποχή του ενδεχομένως θα πάει στον μήνα, ενώ αν είναι δεύτερου ή τρίτου η απουσία του θα κρατήσει για μεγαλύτερο διάστημα.

Συνεχίζεται η κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς στον Ολυμπιακό και υπάρχει μεγάλη αγωνία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, καθώς αν χρειαστεί να λείψει (τουλάχιστον) για τον επόμενη μήνα ώστε να αποθεραπευτεί και να ξεκουραστεί, είναι σίγουρο πως θα τεθεί νοκ-άουτ από τα δύο παιχνίδια του Οκτώβρη κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο (7/10 στο ΣΕΦ) και το Πρωτάθλημα (17/10 στο ΟΑΚΑ).

Είναι δεδομένο επίσης πως ο Οθέλο Χάντερ δεν θα αγωνιστεί στα φιλικά ματς που θα δώσει ο Ολυμπιακός στη Κροατία μέσα στις επόμενες μέρες. Το πρώτο τους παιχνίδι είναι την Πέμπτη (24/10) απέναντι στη Ζαντάρ. Οι Πειραιώτες, πλέον, καλούνται να συνεχίσουν έχοντας στη θέση του σέντερ τους Πάτρικ Γιανγκ, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Βασίλη Καββαδά, ενώ υπάρχει και ο Δημήτρης Αγραβάνης που μπορεί να αγωνιστεί και στο "5".

Πονοκέφαλος με τον τραυματισμό του Χάντερ
INTIME SPORTS
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ