ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πήρε τη φανέλα με το νούμερο 7 ο Τζόκοβιτς

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ / ΟΣΦΠ - DUSAN IVKOVIC STARS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ / ΟΣΦΠ - DUSAN IVKOVIC STARS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ένας θρύλος του παγκόσμιου αθλητισμού, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο ΣΕΦ για τον αποχαιρετιστήριο αγώνα του Ντούσαν Ίβκοβιτς και φυσικά έγινε αντικείμενο λατρείας.

Ήταν ένας από τους υψηλούς προσκεκλημένους της βραδιάς, ένας άνθρωπος που σέβεται κάθε άνθρωπος που αγαπά τον αθλητισμό, μία από τις σημαντικότερες μορφές παγκοσμίως, ένας μεγάλος αθλητής που συνεχίζει να κυριαρχεί στα κορτ του τένις. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τον τελευταίο αγώνα του Ντούσαν Ίβκοβιτς πριν βγει στη σύνταξη, πήγε στο ΣΕΦ, γνώρισε την αποθέωση και πήρε από τους αδελφούς Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο την ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού με το νούμερο 7.

Ο Σέρβος σταρ είναι γνωστός φιλέλληνας, δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες και να υπογράφει αυτόγραφα, είχε θερμή χειραψία με τους πάντες και έκανε και μια μεγάλη αγκαλιά τον πρωταγωνιστή της βραδιάς, τον θρυλικό Ντούσαν Ίβκοβιτς.

" Δεν έπαιξα ποτέ μπάσκετ, αλλά θαυμάζω τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Είναι προφεσόρ του μπάσκετ, όχι μόνο για την Σερβία, αλλά και για την Ελλάδα. Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε" είπε από μικροφώνου ο "Νόλε" και γνώρισε την αποθέωση, σε μια στιγμή πολύ διαφορετική από αυτές που έχει συνηθίσει και τον έχουμε συνηθίσει κι εμείς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ