ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περί χρημάτων και Ολυμπιακού ο λόγος

Περί χρημάτων και Ολυμπιακού ο λόγος
EUROKINISSI

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος παρουσίασε στην εφημερίδα "ΦΩΣ των Σπορ" τα δεδομένα που υπάρχουν σχετικά με τα οικονομικά ζητήματα που έχουν ανακύψει στον Ολυμπιακό και τις καθυστερήσεις των πληρωμών.

Στον Ολυμπιακό υπάρχουν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες σε σχέση με τους παίκτες. Δεν είναι λόγος ανησυχίας, αλλά υπάρχει πράγματι μία καθυστέρηση στις πληρωμές των παικτών. Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στην εφημερίδα "ΦΩΣ των Σπορ" παρουσιάζοντας τα δεδομένα που ισχύουν στους "ερυθρόλευκους" σχετικά με τις καθυστερήσεις που έχουν παρατηρηθεί στις πληρωμές των παικτών.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο "ΦΩΣ" ο διευθυντής του Sport24 Radio 103.3, Παντελής Διαμαντόπουλος, " Οι Πειραιώτες έχουν πάρει ένα τετράμηνο. Οι Έλληνες. Το γεγονός αυτό δεν παραξενεύει κανέναν, γιατί πολύ απλά ισχύει σε όλες τις ομάδες στην Ελλάδα. Και αν όχι σε όλες, συμβαίνει στις 99 από τις 100". Λίγο παρακάτω στο ίδιο κείμενο αναφέρει πως " Οι Έλληνες παίκτες είναι έμπειροι. Ξέρουν πολύ καλά αυτές τις καταστάσεις. Και δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν καθυστερήσεις σε πληρωμές, Άσχετα αν φέτος είναι για μεγαλύτερο διάστημα από ποτέ. Όχι μόνο στον Ολυμπιακό, αλλά σε όλες τις ομάδες. Καλούνται λοιπόν σε διπλό ρόλο. Και να αντέξουν (το έχουν ξανακάνει) και να πείσουν τους ξένους ότι δεν τρέχει κάτι".

Καταλήγοντας, ο Παντελής Διαμαντόπουλος υπογραμμίζει πως " έχουν πάρει τέσσερις μήνες οι Έλληνες και ουσιαστικά περιμένουν άλλους τόσους. Όσο για τους ξένους, ο Μπράουν και ο Ουίλτζερ έχουν πληρωθεί κανονικά τα συμφωνημένα. Οι υπόλοιποι ξένοι δεν έχουν πάρει Μάρτιο και Απρίλιο. Τα τρεχάματα των τελευταίων εβδομάδων έφεραν πίσω αυτή την ιστορία. Πάντως παίκτης του Ολυμπιακού λεφτά δεν έχει χάσει ως τώρα και αυτή είναι η αλήθεια".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ