ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πασσάς: "Ας μην βιάζονται στον Παναθηναϊκό..."

Πασσάς: "Ας μην βιάζονται στον Παναθηναϊκό..."

Ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Δημήτρης Πασσάς, τοποθετήθηκε σχετικά με την προσωρινή αναστολή της απόφασης της ΕΕΑ για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών για την προσωρινή αναστολή της απόφασης της ΕΕΑ για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δίνει... παράταση στη διαμάχη των "αιωνίων" με αφορμή τη μετοχική σύνθεση των "πρασίνων".

Ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Δημήτρης Πασσάς, τοποθετήθηκε -μέσω της ιστοσελίδας των "ερυθρολεύκων"- για το σίριαλ που συνεχίζεται, επισημαίνοντας πως το "τριφύλλι" δεν πρέπει να βιαστεί να πανηγυρίσει κάποια επιτυχία:

" Φαίνεται πως οι νομικοί εκπρόσωποι της ΚΑΕ ΠΑΟ αισθάνονται απεγνωσμένα την ανάγκη να πανηγυρίσουν μια δικαστική επιτυχία σε βάρος του Ολυμπιακού και των ιδιοκτητών του. Έτσι, σπεύδουν να βαφτίσουν ως "νίκη" μια προσωρινή διαταγή του Διοικητικού Εφετείου, την οποία απέσπασαν με τον ισχυρισμό ότι δεν προλάβαιναν να αλλάξουν την μετοχική σύνθεση της ΚΑΕ και να καταθέσουν εμπρόθεσμα τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΕΑ για την έκδοση του απαιτούμενου πιστοποιητικού συμμετοχής. Δηλαδή, με την επίκληση λόγου που δεν έχει σχέση με την ουσία της υπόθεσης και χωρίς φυσικά να ακουστεί η πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Μάλιστα, αντίθετα με όσα προέβαλαν δημόσια, η προσωρινή διαταγή του Δικαστηρίου πιθανολόγησε ότι είναι αβάσιμοι οι λοιποί ισχυρισμοί της ΚΑΕ ΠΑΟ σχετικά με την νομιμότητα της απόφασης της ΕΕΑ και τους απέρριψε. Ας μην βιάζονται λοιπόν και ας προσπαθούν τουλάχιστον να αποτυπώνουν με ακρίβεια το περιεχόμενο των δικαστικών αποφάσεων. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πασιφανής εικονική μεταβίβαση των μετοχών από τον κ. Δ. Γιαννακόπουλο στον υπάλληλό του θα επιβεβαιωθεί και από την ελληνική δικαιοσύνη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ