ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παράσταση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής

Παράσταση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά τον δεύτερο τελικό της Stoiximan.gr κατήγγειλε την στάση ορισμένων αστυνομικών δυνάμεων και την Τρίτη (12/6) οι "ερυθρόλευκοι" εξέφρασαν τα παράπονά τους στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή, Χρήστο Παπαζαφείρη. Στο ΣΕΦ οι Αγγελόπουλοι...

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League προέβη σε πολύ σοβαρές καταγγελίες για την στάση ορισμένων δυνάμεων και την Τρίτη (12/6) ενημέρωσε τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικης, Χρήστο Παπαζαφείρη για τους ισχυρισμούς της.

Άνθρωποι της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ βρέθηκαν την Τρίτη (12/6) στο γραφείο του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής και του εξέφρασαν τα έντονά παράπονά τους για όσα συνέβησαν πριν, αλλά και μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League. Ο Χρήστος Παπαζαφείρης άκουσε με προσοχή τους ισχυρισμούς των "ερυθρολεύκων" και μεταξύ άλλων τους ανέφερε πως θα επιληφθεί για το ζήτημα που δημιουργήθηκε.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι μετά το ρεπό της Δευτέρας (11/6), χωρίς επιπλέον προβλήματα άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον τέταρτο αγώνα της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League με τον Παναθηναϊκό Superfoods (14/6, 21:00), ενώ το "παρών" στο ΣΕΦ έδωσαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Οι ισχυροί άνδρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός παρακολούθησαν την προπόνηση της ομάδας τους, η οποία πλέον βρίσκεται με την... πλάτη κολλημένη στον τοίχο, καθώς ο Παναθηναϊκός προηγείται με 2-1 στην σειρά και απέχει μία νίκη από την κατάκτηση του τίτλου. Οι “ερυθρόλευκοι” γνωρίζουν πως τα περιθώρια έχουν στενέψει και πλέον η προσοχή τους είναι στραμμένη στο πώς θα πάρουν τη νίκη την Πέμπτη (14/6. 19:00), ώστε να οδηγήσουν την σειρά σε πέμπτο παιχνίδι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ