ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπαπέτρου: "Πανέτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3 ο Ιωάννης Παπαπέτρου δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ και πως οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει δύσκολο έργο κόντρα στην ΤΣΣΚΑ (21/3, 19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), αλλά ο Ιωάννης Παπαπέτρου πιστεύει ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ελπίδες να διεκδικήσουν το καλύτερο που μπορούν. Και φρόντισε να το δηλώσει αυτό στον Sport24 Radio 103.3

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνή φόργουορντ:

Για το πόσο δύσκολο είναι το έργο των Πειραιωτών: «Σίγουρα είναι μια δύσκολη έδρα και ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά νομίζω η ομάδα είναι έτοιμη, είμαστε σε καλή κατάσταση και θα τα δώσουμε όλα για να έχουμε μια πολύ καλύτερη εικόνα σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην Μπαρτσελόνα».

Για το αν η ομάδα θέλει να δώσει απαντήσεις μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα: « Με τη Μπαρτσελόνα χάσαμε με έναν τρόπο που δεν μας αρέσει. Αυτό συμβαίνει. Το θέμα είναι πως θα συνεχίσουμε. Είμαστε όλοι πανέτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για την επιδίωξη του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση: «Θέλουμε να κατεβάσουμε τον ρυθμό και να το πάμε στις επαφές με την σκληρή μας άμυνα. Αυτά είναι τα παιχνίδια που μας ταιριάζουν».

Για την προσωπική του κατάσταση: «Αισθάνομαι έτοιμος, πολύ καλά. Ο κόουτς και η ομάδα με εμπιστεύεται και θέλω να δίνω κάθε φορά το 100%».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ