ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπαπέτρου: "Δεν κοιτάμε πίσω, μόνο μπροστά"

Παπαπέτρου: "Δεν κοιτάμε πίσω, μόνο μπροστά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου γράφει στο επίσημο του blog για το παιχνίδι της Δευτέρας (2/11-18:00) κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Τονίζει πως οι Πειραιώτες κοιτούν μόνο μπροστά.

Ο Ιωάννης Παπαέτρου έγραψε στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ, τόσο για το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, όσο και για την αγωνιστική εικόνα των ερυθρολεύκων.

Το επίσημο blog του Ιωάννη Παπαπέτρου

"Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα να έχουμε!

Ο Οκτώβριος ολοκληρώθηκε και για εμάς δυστυχώς δεν είχε θετικό πρόσημο όπως θα θέλαμε. Δεν πειράζει, όμως, καθώς ακόμη είναι νωρίς στη σεζόν και τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω, μόνο μπροστά.

Κόντρα στον Αρκαδικό και την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο παίξαμε καλά, παιχνίδι με το παιχνίδι εκτιμώ πως γινόμαστε και καλύτεροι, αλλά αυτά τα παιχνίδια πέρασαν και πλέον μπροστά μας υπάρχει η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα κόντρα σε έναν ιδιαίτερα υπολογίσιμο αντίπαλο. Γι' αυτό και θα πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε στο Μιλάνο και να κοιτάξουμε μπροστά. Τώρα που σας γράφω αυτό το blog είμαι στο αεροπλάνο και επιστρέφουμε στην Ελλάδα από το Μιλάνο.

Σε λίγες ώρες θα είμαστε και πάλι στο αεροδρόμιο μιας και ταξιδεύουμε για Θεσσαλονίκη. Αυτά τα συνεχόμενα ταξίδια είναι κουραστικά, για αυτό τον λόγο θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όσα μας ζητάει ο κόουτς καθώς θα υπάρχει κούραση και αυτό είναι λογικό. Ο ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα ισχυρός και δεν θα πρέπει να τους δώσουμε δικαίωμα να κάνουν το παιχνίδι τους μπροστά στο κοινό τους.

Για εμάς αυτή τη στιγμή το ζητούμενο είναι να βρούμε χημεία μεταξύ μας και διάρκεια στο παιχνίδι μας. Αυτό θα γίνεται κάθε ημέρα που περνάει μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια. Οι φίλαθλοι μας να είναι σίγουροι πως δίνουμε καθημερινά το 100% των δυνάμεων μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε ώσπου να φτάσουμε εκεί που πραγματικά θέλουμε και είμαι σίγουρος πως θέλουν και εκείνοι.

Να είστε καλά, Ιωάννης".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ