ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπανικολάου: "Δείξαμε συγκέντρωση"

Παπανικολάου: "Δείξαμε συγκέντρωση"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για τον στόχο του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι όλοι στην ομάδα θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι στο ματς με τον Ηλυσιακό.

Ο Κώστας Παπανικολάου του Ολυμπιακού αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την τίτλο του MVP που κατέκτησε: " Το σημαντικότερο ήταν ότι δείξαμε συγκέντρωση σ’ ένα παιχνίδι που έμοιαζε εύκολο, αλλά για μας ήταν πολύ σημαντικό όπως κι αυτό που ακολουθεί με τον Ηλυσιακό".

Στη συνέχεια δήλωσε: " Μετά την πρόκριση σε ένα φάιναλ-φορ που είναι σίγουρα μια πολλή μεγάλη επιτυχία για μας και ένα κενό διάστημα έξι ημερών, υπάρχει ο φόβος της χαλάρωσης, κυρίως της πνευματικής, αλλά νομίζω ότι δεν δείξαμε τέτοια σημάδια".

Έπειτα πρόσθεσε: " Ο τίτλος του MVP δεν σημαίνει τίποτα για έναν παίκτη αν δεν συνοδεύετε από μια ομαδική επιτυχία. Πλέον είμαστε ένα βήμα μακριά από το δεύτερο μας στόχο που είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και θα πρέπει να δείξουμε και στα Ιλίσια το ίδιο πρόσωπο.

Ο Ηλυσιακός δεν έχει τίποτα να χάσει και όλοι θυμόμαστε τι είχε γίνει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Αυτό θα πρέπει να μας κάνει ακόμα πιο προσεχτικούς για να μην πετάξουμε στα σκουπίδια τους κόπους μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ