ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπαλουκάς: "Μπορεί να φτάσει στο Final Four"

Παπαλουκάς: "Μπορεί να φτάσει στο Final Four"

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς παρακολούθησε από κοντά την επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζαντάρ στην πρεμιέρα του τουρνουά που λαμβάνει χώρα στην Κροατία και δήλωσε

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς βρίσκεται στην Κροατία και δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον νικηφόρο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ζαντάρ. Ο πρώην παίκτης των "ερυθρολεύκων" δεν αρνήθηκε να μιλήσει στο κροατικό κανάλι που μετέδιδε τον αγώνα και αναφέρθηκε τόσο στη διοργάνωση όσο και στους Πρωταθλητές Ελλάδας.

" Στο τουρνουά γίνεται μία αξιέπαινη προσπάθεια, νομίζω διεξάγεται για δεύτερη χρονιά με πολύ καλές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η Φενέρμπαχτσε, η Νταρουσάφακα, ο Ερυθρός Αστέρας και η Μπάγερν Μονάχου" ήταν τα πρώτα λόγια του 38χρονου.

Στη συνέχεια ερωτώμενος για το νέο ρόστερ του Ολυμπιακού και τις δυνατότητες που έχει τόνισε: " Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς παίκτες σε κάθε θέση και έμπειρους και πιο νεαρούς, με ταλέντο. Οι διεθνείς είναι εδώ, αλλά δεν θα παίξουν, θα χρειαστεί λίγος χρόνος γιατί δεν έχουν βρεθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Ωστόσο, είναι έμπειροι παίκτες και δεν θα αργήσουν να αποκτήσουν χημεία. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί και φέτος να κάνει τη διαδρομή μέχρι το Final Four".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ