ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι 5 παίκτες που χάθηκαν για τον Ολυμπιακό και ο υποψήφιος ΜακΦάντεν

Οι 5 παίκτες που χάθηκαν για τον Ολυμπιακό και ο υποψήφιος ΜακΦάντεν
EUROKINISSI

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος ανέφερε στον Sport24 Radio 103,3 τους 5 παίκτες που εξέτασε ο Ολυμπιακός και είτε απορρίφθηκαν είτε χάθηκαν, αποκαλύπτοντας ότι ο Θαντ ΜακΦάντεν είναι ο τελευταίος παίκτης που προτάθηκε.

Η βαριά ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα έφερε ξανά στο προσκήνιο το θέμα ενίσχυσης στην περιφέρεια, το οποίο έχει καθυστερήσει, αφού οι "ερυθρόλευκοι" κοιτάζουν την αγορά εδώ και σχεδόν δύο μήνες χωρίς να έχουν βρει τον παίκτη που ψάχνουν.

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος ανέφερε στον Sport24 Radio 103.3 τους 5 παίκτες που εξετάστηκαν και είτε απορρίφθηκαν - όπως ο Μπράντον Πολ - είτε χάθηκαν - όπως οι Τζέιμς Νάναλι και Ντεμέτριους Τζάκσον - ενώ αποκάλυψε ότι ο τελευταίος παίκτης που προτάθηκε και εξετάζεται είναι ο Θαντ ΜακΦάντεν.

Αναλυτικά όσα σχολίασε ο Διευθυντής του Sport24 Radio 103.3: " Η ουσία είναι ότι στον Ολυμπιακό μιλάνε όλοι για όλους. Ο προπονητής για παίκτες και κόσμο. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Ο Ολυμπιακός με κυριότερο όπλο του την φανέλα του, την ιστορία του και τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοι, κατάφερε να χτίσει ένα θετικό ρεκόρ. Από την στιγμή που η ομάδα έμεινε με παίκτη λιγότερο για διάφορους λόγους, το ρίσκο ήταν μεγάλο. Είναι αδιανόητο να έχει περάσει ένα δίμηνο και να μην έχει εμφανιστεί παίκτης.

Οι Αγγελόπουλοι έχουν δώσει περίπου 230 εκατομμύρια όσο καιρό είναι στον Ολυμπιακό. Από ονόματα έχετε χορτάσει. Ο Ολυμπιακός δεν έπαψε ποτέ να ασχολείται με παίκτες. Ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει με τον Μπράντον Πολ για μισό εκατομμύριο για να τελειώσει την σεζόν. Ο Μπλατ χάλασε την δουλειά, επειδή θεώρησε μονοδιάστατο τον παίκτη.

Συνέχισε να βλέπει παίκτες και ο Μίτρου-Λονγκ ήταν ένας παίκτης που είχε μιλήσει με καλά λόγια ο προπονητής, αλλά η Γιούτα δεν τον άφηνε.

Ακολούθησε η ιστορία με τον Νάναλι, ένα σίριαλ που κράτησε 20-25 μέρες. Δεν μπορούσες να βγάλεις άκρη. Όταν έφυγε ο Νάναλι από το Χιούστον, ο Ολυμπιακός τον προσέγγισε με 70 χιλιάρικα τον μήνα και 1 εκατομμύριο για την επόμενη σεζόν και αυτός πήγε στο Μιλάνο με 1.5 εκατομμύριο συμβόλαιο.

Ο Ντεμέτριους Τζάκσον ήταν ο παίκτης που είπε "πάρτε τον χθες". Μόλις πήγε ο Ολυμπιακός να τον πάρει, πήγε στην Κίνα.

Ο τελευταίος παίκτης ήταν ο Τζο Γιανγκ, ο οποίος είναι ένας παίκτης που είναι στην Κίνα. Δεν παίζει στις λεγόμενες μεγάλες ομάδες. Δεν τον δίνει όμως η ομάδα του.

Ο τελευταίος παίκτης που προτάθηκε είναι ο Θαντ ΜακΦάντεν.

Ο Μπλατ έχει λίστες, βλέπει παίκτες, περνάει ο καιρός, μπήκε Φλεβάρης. Ο Ολυμπιακός έχει δεδομένα προβλήματα ανισορροπίας, Οι κοντοί του είναι λίγοι αριθμητικά και όταν είσαι λίγος αριθμητικά, μετά γίνεσαι λίγος και αγωνιστικά.

Οι παίκτες είχαν θέμα με τον Σφαιρόπουλο, δεν γίνεται να έχουν θέμα και με τον Μπλατ. Πρέπει να παίξουν. Οι παίκτες στα άσχημα παιχνίδια τους είναι εξαφανισμένοι. Ο Πρίντεζης, ο Σπανούλης πού είναι. Όπως αποθεώνεσαι στα καλά, πρέπει να αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα όταν θα σου έρθει η ανάποδη".

Ακούστε ολόκληρο το σχόλιο του Παντελή Διαμαντόπουλου:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ