ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παλεύει για το Game 3 ο Σπανούλης

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης ήθελε να δώσει το "παρών" στον δεύτερο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods, αλλά η αμυγδαλίτιδα τον... νίκησε, με αποτέλεσμα να παραμένει στο νοσοκομείο. Παλεύει να προλάβει το Game 3 ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων".

Παρά τη μεγάλη επιθυμία του ιδίου, ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για το Game 2 των τελικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" εισήχθη το βράδυ της Τετάρτης (31/5) σε νοσοκομείο, για να του χορηγηθεί ενδοφλέβια αντιβίωση, με σκοπό να νικήσει τον χρόνο και να είναι "παρών" στον δεύτερο τελικό. Όσο κι αν επέμεινε όμως ο ίδιος, όσο κι αν πιέστηκε για να αγωνιστεί, αυτό δεν κατέστη δυνατό, με την επιθυμία των γιατρών να είναι αυτή που επικράτησε στο τέλος.

Η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει πάντως βελτίωση τις τελευταίες ώρες, κάτι που δίνει περιθώρια αισιοδοξίας για την παρουσία του στο Game 3, την Κυριακή (4/6, 21:00). Αν κι ακόμη τίποτα δεν είναι βέβαιο εν όψει της μονομαχίας του ΣΕΦ, ο Βασίλης Σπανούλης δείχνει διάθεση να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αγωνιστεί κανονικά στον τρίτο τελικό και να βοηθήσει την ομάδα του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ