ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όταν ο ΜακΛίν "σκότωσε" τους Σαν Αντόνιο Σπερς

Όταν ο ΜακΛίν "σκότωσε" τους Σαν Αντόνιο Σπερς

Το 2014, η Άλμπα Βερολίνου είχε νικήσει σε φιλικό ματς τους Σαν Αντόνιο Σπερς με το νικητήριο καλάθι του Τζαμέλ ΜακΛίν. Δείτε το VIDEO με το σουτ του μεταγραφικού στόχου του Ολυμπιακού.

Ο 29χρονος φόργουορντ/σέντερ, Τζαμέλ ΜακΛίν, είναι ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού για τον αντικαταστάτη του Κεμ Μπιρτς στην θέση "5". Μάλιστα, οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο πρώην παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά.

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν, πριν συνεχίζει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο, νωρίτερα είχε πρωταγωνιστήσει με την ομάδα της Άλμπα Βερολίνου. Μάλιστα, σε φιλική αναμέτρηση της γερμανικής ομάδας με τους τότε πρωταθλητής του ΝΒΑ (2014) Σαν Αντόνιο Σπερς, ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού είχε σημειώσει το νικητήριο καλάθι της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, με το σκορ στο 92-93, η Άλμπα Βερολίνου έκλεψε την μπάλα και η κατοχή έφτασε στα χέρια του Τζέιμς ΜακΛίν στα 2'' πριν το τέλος της αναμέτρησης. Ακολούθως, ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ, με ένα μακρινό σουτ στον αιφνιδιασμό, με την μπάλα να βρίσκει πρώτα ταμπλό, σημείωσε το νικητήριο καλάθι της αναμέτρησης, ένα εντυπωσιακό buzzer-beater, με το οποίο "σκότωσε" τα "σπιρούνια". Στην συνέχεια οι Γερμανοί έστησαν... το δικό τους πάρτι μέσα στο παρκέ, πανηγυρίζοντας την σπουδαία τους επικράτηση απέναντι στους Σαν Αντόνιο Σπερς, έστω και σε φιλικό παιχνίδι.

Σε εκείνη την αναμέτρηση, ο Τζαμέλ ΜακΛίν ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 18 πόντους με 6/9 δίποντα και 6/7 βολές, σημειώνοντας και νταμπλ-νταμπλ, καθώς μάζεψε και 10 ριμπάουντ, σε 25 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε το χαρακτηριστικό VIDEO με το buzzer-beater του Τζαμέλ ΜακΛίν:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ