ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Υπέγραψε για δύο χρόνια ο Κουζμίνσκας

Olimpia Milan's Mindaugas Kuzminskas, left, goes for the basket as CSKA Moscow's Semen Antonov tries to stop him during the Euro League basketball match between Olimpia Milan and CSKA Moscow, in Milan, Italy, Thursday, Jan. 11, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Olimpia Milan's Mindaugas Kuzminskas, left, goes for the basket as CSKA Moscow's Semen Antonov tries to stop him during the Euro League basketball match between Olimpia Milan and CSKA Moscow, in Milan, Italy, Thursday, Jan. 11, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι από εδώ και στο εξής ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ο οποίος υπέγραψε το απόγευμα της Δευτέρας (22/7) το διετές συμβόλαιο που του προσέφεραν οι ερυθρόλευκοι. Απομένει μόνο η ανακοίνωση.

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφερε ο Ολυμπιακός , κι έτσι για την επόμενη διετία θα φοράει τη φανέλα της ελληνικής ομάδας. Ο 29χρονος φόργουορντ είχε έρθει σε καταρχάς συμφωνία από την Παρασκευή (19/7), κι από την στιγμή που διευθετήθηκαν ορισμένες λεπτομέρειες στους όρους του συμβολαίου, ολοκλήρωσε τη μετακόμισή του στους ερυθρόλευκους.

Έρχεται λοιπόν για να αποτελέσει μια ακόμη λύση στο "4" για τον Ντέιβιντ Μπλατ, με στόχο να συνθέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Γιώργο Πρίντεζη στη συγκεκριμένη θέση.

Αυτό που απομένει πλέον είναι η ανακοίνωση από την πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός, με τη συμφωνία των δύο πλευρών να αφορά σε διετή συνεργασία.

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας αγωνίστηκε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στην Αρμάνι Μιλάνο, μετά το σύντομο πέρασμά του από το ΝΒΑ (για χάρη της Νέας Υόρκης). Από το 2010, οπότε κι αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην EuroLeague, έχει 158 συμμετοχές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με Ζάλγκιρις, Ουνικάχα Μάλαγα και Αρμάνι Μιλάνο, με 8.1 πόντους και 3 ριμπάουντ ανά αγώνα.

AP Photo/Antonio Calanni



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ