ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Χωρίς Τουπάν για τα επόμενα τέσσερα ματς

GOMELSKY CUP 2018 / ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
GOMELSKY CUP 2018 / ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εκτός γηπέδων για 10 ημέρες θα μείνει ο Αξέλ Τουπάν, με αποτέλεσμα να χάσει τους επόμενους τέσσερις αγώνες του Ολυμπιακού σε Basket League και EuroLeague.

Τα νέα δεν ήταν ευχάριστα για τον Ολυμπιακό και τον Αξέλ Τουπάν. Ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ τέθηκε νοκ άουτ για τις επόμενες 10 ημέρες λόγω του τραυματισμού που υπέστη στην χθεσινή προπόνηση , καθώς η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει υποστεί συνδεσμική κάκωση αριστερής ποδοκνημικής.

Αυτό σημαίνει ότι ο Γάλλος πέρα από το σημερινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική της Basket League, θα χάσει και τους επόμενους δύο αγώνες του Ολυμπιακού στην EuroLeague, πιθανότατα και το ματς της επόμενης Δευτέρας (26/11) με τον Πανιώνιο. Οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν την Τρίτη (20/11, 21:30) την Μπάγερν στο Μόναχο και δύο ημέρες αργότερα θα υποδεχτούν την Ρεάλ Μαδρίτης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (22/11, 20:45).

Με τον Τουπάν εκτός μάχης ο Ντέιβιντ Μπλατ θα πρέπει να διαμορφώσει ανάλογα και το rotation ενόψει των επόμενων τριών αγώνων, οι οποίοι είναι πολύ σημαντικοί για τους "ερυθρόλευκους", ειδικά αυτοί της EuroLeague, μιας και ο Ολυμπιακός προέρχεται από τρεις σερί ήττες και έχει χάσει ήδη πολύτιμο έδαφος.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ