ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς Πρίντεζη στο ΟΑΚΑ

Ολυμπιακός: Χωρίς Πρίντεζη στο ΟΑΚΑ

Χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη στη δωδεκάδα του θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ (20/4, 16:45, LIVE Blog από το Sport24.gr), ενώ το ντεμπούτο του με τους ερυθρόλευκους θα κάνει ο Γουίλ Τσέρι.

Χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ, καθώς οι ενοχλήσεις στη μέση που ταλαιπωρούν τον (υπ)αρχηγό των ερυθρολεύκων δεν υποχώρησαν.

Ο 34χρονος πάουερ φόργουορντ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ υπέστη ένα μυικό σπασμό στη μέση, ο οποίος δεν θα του επιτρέψει να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδα του στο παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League.

O Γιώργος Πρίντεζης έμεινε εκτός του προγράμματος της ομάδας του και την Παρασκευή(19/4), ενώ για τρίτη διαδοχική ημέρα ο Γουίλ Τσέρι συμμετείχε στην προπόνηση του Ολυμπιακού. Η διαδικασία δήλωσης του Αμερικανού γκαρντ στο ρόστερ τω ερυθρολεύκων στην Basket League ολοκληρώθηκε και απέναντι στην ΑΕΚ αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα.

H αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Ένωση θα αποτελείται από τους Γουίλ Τσέρι, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Σάσα Βεζένκοβ, Βαγγελη Μάντζαρη, Κώστα Παπανικολάου, Δημήτρη Αγραβάνη, Γιώργο Μπόγρη και Ζακ ΛεΝτέι και θα συμπληρωθεί με παίκτες από την εφηβική ομάδα των ερυθρόλευκων.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ