ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς περιθώριο για γκέλα κόντρα στην Χίμκι του Μπαρτζώκα

Ολυμπιακός: Χωρίς περιθώριο για γκέλα κόντρα στην Χίμκι του Μπαρτζώκα
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Χίμκι (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 19η αγωνιστική της EuroLeague, σε ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες.

Ο Ολυμπιακός ξέρει ότι στο κυνήγι της 4ης θέσης δεν υπάρχει περιθώριο για χαλάρωση, υποδεχόμενος σήμερα (17/1) την Χίμκι (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 19η αγωνιστική της EuroLeague .

Οι "ερυθρόλευκοι" καλούνται να αποφύγουν τις κακοτοπιές κόντρα στο δυναμικό σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τον Έλληνα τεχνικό να αναμεένται να έχει ξανά στην διάθεσή του τους 5 παίκτες που είχε αφήσει εκτός αποστολής στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ για την VTB league . Αυτόν που δεν θα έχει όμως στην διάθεσή του είναι ο Αλεξέι Σβεντ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του.

Το γεγονός αυτό πάντως δεν κάνει λιγότερο την Χίμκι, η οποία μετράει 2 νίκες στα 3 τελευταία παιχνίδια της στην EuroLeague, έχοντας κερδίσει μεταξύ άλλων την Φενέρμπαχτσε.

Στον Ολυμπιακό από την άλλη πλευρά υπάρχουν ευχάριστα νέα, καθώς ο Νίκολα Μιλουτίνοβ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στην 12αδα ενόψει του κρίσιμου αγώνα έπειτα από την απουσία τριών αγώνων (Μπασκόνια, Ρεάλ και Προμηθέα).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, ξεχωρίζει σίγουρα ο αγώνας της Μακάμπι με τη Μπαρτσελόνα, σε ένα παιχνίδι που το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου καλείται να υποτάξει τους Καταλανούς για να μπει για τα καλά σε τροχιά playoffs.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:

ΤΣΣΚΑ - Μπάγερν (19:00)

Ολυμπιακός - Χίμκι (21:00)

Μακάμπι - Μπαρτσελόνα (21:05)

Γκραν Κανάρια - Φενέρμπαχτσε (22:00)

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ (ΣΕ 18 ΑΓΩΝΕΣ)

Ολυμπιακός: Χωρίς περιθώριο για γκέλα κόντρα στην Χίμκι του Μπαρτζώκα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ