ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Βεζένκοβ: Συμφωνία στον ορίζοντα

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μικρές λεπτομέρειες απομένουν για να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Σάσα Βεζένκοβ για να παραμείνει κάτοικος Πειραιά.

Οριστική συμφωνία δεν υπάρχει, όμως η παραμονή του Σάσα Βεζένκοβ στον Ολυμπιακό έχει μπει στο σωστό δρόμο. Μοιάζει ουσιαστικά με ένα έργο που σε έχει προϊδεάσει για το φιναλέ του όσο κι αν η πλοκή του περνάει από διάφορες καταστάσεις.

Ο 25χρονος φόργουορντ θέλει να μείνει στην Ελλάδα και αισθάνεται τον Ολυμπιακό δεύτερο σπίτι του. Έχει δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με την ομάδα και η επιθυμία του είναι να συνεχίσει φορά την φανέλα της. Για αυτό και το οικονομικό σκέλος, δεν θα ήταν σε καμία περίπτωση το μοναδικό ή το κυρίαρχο έστω κριτήριο για την όποια απόφαση του.

Επίσης, ποτέ δεν έχει θέσει θέμα για το υπόλοιπο ρόστερ. Ούτε για τον αριθμό των φόργουορντ που θα βρίσκονται στον Ολυμπιακό την προσεχή σεζόν, ούτε για το... ονομά τους. Θα ήταν υποτιμητικό άλλωστε και για τον ίδιο να δείξει πως δεν πιστεύει στον εαυτό του και φοβάται τον ανταγωνισμό. Η αλήθεια είναι ότι εμπιστεύεται απόλυτα τον Γιώργο Μπαρτζωκα, η συνεργασία τους είναι άψογη και η σχέση τους ειλικρινής. Κι από τη στιγμή που αντιλαμβάνεται ότι τον πιστεύει και τον υπολογίζει σε αυτό που θέλει να δημιουργήσει δεν χρειάζεται να συζητήσει τίποτε άλλο.

Η πρώτη επαφή του ατζέντη του με τους ερυθρόλευκους έγινε σε καλό κλίμα και εκείνο που κρατήθηκε ήταν η κοινή διάθεση των δύο πλευρών για συνέχιση της συνεργασίας τους. Και μπορεί να μην υπήρξε συμφωνία με την πρώτη, όμως το νερό έχει ήδη μπει στο αυλάκι και η όποια απόσταση δεν δείχνει σε καμία περίπτωση αγεφύρωτη.

Η επιστροφή, άλλωστε, του 25χρονου άσου στην Ελλάδα (έκανε την Τετάρτη την πρώτη του προπόνηση στο ΣΕΦ), θα κάνει ακόμα πιο εύκολη την ροή των εξελίξεων.

Ο Ολυμπιακός δείχνει στον Σάσα Βεζενκοβ ότι τον υπολογίζει σοβαρά για το παρόν και το μέλλον, ο Βεζένκοβ θέλει να καθιερωθεί και να πετύχει στο λιμάνι και όλα δείχνουν ότι οι δυο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ