ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Το χειροκρότημα στον Αγραβάνη και το "ευχαριστώ" του 24χρονου ψηλού

Ολυμπιακός: Το χειροκρότημα στον Αγραβάνη και το "ευχαριστώ" του 24χρονου ψηλού

Ο Δημήτρης Αγραβάνης χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους και τους συμπαίκτες του κατά την επιστροφή του στα παρκέ, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν στο πλευρό του. (VIDEO).

Ο Δημήτρης Αγραβάνης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο πάτησε παρκέ ύστερα από 358 ημέρες και τράβηξε τα βλέμματα πάνω του. Ο 24χρονος ψηλός 34:51 αντικατέστησε εν μέσω χειροκροτημάτων τον Γιώργο Μπόγρη και λίγο μετά ευστόχησε κάτω από το καλάθι για το 89-64. Τόσο οι φίλαθλοι, όσο και οι συμπαίκτες του τον χειροκρότησαν για την προσπάθειά του, ενώ ο ίδιος μετά το τέλος της αναμέτρησης της 7ης αγωνιστικής της Basket League φρόντισε να ευχαριστήσει όσους του στάθηκαν.

"Αισθάνομαι σαν να ξεκινάω πάλι το μπάσκετ. Είναι ένα πολύ περίεργο συναίσθημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα. Πέρασα πολύ δύσκολα αυτό τον καιρό, αλλά κατάφερα και γύρισα και αυτό είναι το σημαντικό. Ο στόχος τώρα είναι να αποκτήσω καλύτερη φυσική κατάσταση, περισσότερη δύναμη και να βοηθήσω ουσιαστικά την ομάδα μου. Ο χρόνος είναι υπέρ μου και όσο περνάει, θα είμαι σε καλύτερη κατάσταση. Θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα", είπε αρχικά ο Δημήτρης Αγραβάνης στην κάμερα της Cosmote TV, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Θέλω να ευχαριστήσω για την αποθεραπεία μου τους προέδρους που ήταν κοντά μου, τον Ολυμπιακό, τον κ. Δημήτρη Σκορδή (σ.σ. φυσιοθεραπευτής) που χωρίς αυτόν πιστεύω πως δεν θα είχα επιστρέψει και τον Θωμά Παπαδά (σ.σ. ένας εκ των φυσιοθεραπευτών του Ολυμπιακού) που έκανε καταπληκτική δουλειά".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ