ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το hashtag των οπαδών για τις κινήσεις της ΚΑΕ

Ολυμπιακός: Το hashtag των οπαδών για τις κινήσεις της ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι αποφασισμένη να πάει μέχρι τέλους τη κόντρας με την ΕΟΚ, την ΚΕΔ και τον Παναθηναϊκό και φίλοι των ερυθρόλευκων δημιούργησαν ήδη το αντίστοιχο hashtag.

Ο Ολυμπιακός αποχώρησε από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό και οι ερυθρόλευκοι με ανακοίνωσή τους τόνισαν πως δεν θα συμμετάσχουν σε αναμετρήσεις με τους πράσινους με Έλληνες διαιτητές, αλλά και σε όποιο παιχνίδι τους σφυρίξουν οι κ.κ. Αναστόπουλος, Μάνος και Παναγιώτου.

Η πλειοψηφία του αναγνωστικού κοινού του Sport24.gr τάχθηκε υπέρ της απόφασης του Ολυμπιακού να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ, ενώ οι περισσότεροι φίλοι και οπαδοί του είναι σύμφωνοι με την κίνηση της ομάδας τους. Άλλωστε εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού το βράδυ της Τετάρτης (13/2) βρέθηκαν στο ΣΕΦ και υποδέχθηκαν την αποστολή της αγαπημένης τους ομάδας του εκφράζοντας την στήριξή τους στην απόφαση των διοικούντων της και την έντονη δυσφορία τους, αλλά και οργή προς την πλευρά της ΕΟΚ, της ΚΕΔ/ΕΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι την Παρασκευή (15/2) συναντήθηκαν με τον Μιχάλη Κουντούρη και τον ενημέρωσαν για τις εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ, είναι αποφασισμένοι να τραβήξουν το σχοινί στα άκρα και να το... πάνε μέχρι τέλους. Ήδη μάλιστα στα σύγχρονα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν εμφανιστεί από φίλους και οπαδούς του Ολυμπιακού τα hashtags "#till_the_end" και "#MexriTelous", μέσω των οποίων εκφράζεται κυρίως η επιθυμία τους, ώστε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ να συνεχίσει ως το τέλος τις κινήσεις για το ζήτημα που έχει προκύψει.

Τα συγκεκριμένα hashtags χρησιμοποιούνται πάντως και από φίλους και οπαδούς του Παναθηναϊκού, καθώς στα σύγχρονα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι εύκολο να υπάρξει... διάλογος ακόμα και μεταξύ ανθρώπων που δεν γνωρίζονται.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ