ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Την Τρίτη (10/12) στο CAS η προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την Τρίτη (10/12) θα εκδικαστεί στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) η προσφυγή του Ολυμπιακού εναντίον του Παναθηναϊκού με αφορμή το περσινό ντέρμπι (9/11/2018) για τη EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός έχει προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο για θέματα αθλητισμού (CAS), υποστηρίζοντας πως από την πλευρά των "πρασίνων" είχαν διαρρεύσει non-papers τα οποία έκαναν λόγο για δωροδοκία των διαιτητών της αναμέτρησης (Πέρεθ, Πατέρνικο, Ζαμοΐσκι).

Οι τρεις ρέφερι είχαν γράψει στο φύλλο αγώνος πως δέχτηκαν φραστική επίθεση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, γράφοντας συγκεκριμένα πως τους είχε πει: "Τα ξέρουμε όλα, ξέρουμε πως ποντάρατε 20.000 ευρώ, τόσο ο Πολωνός, όσο και ο Ιταλός. Μόνο ο Ισπανός είναι δίκαιος. Θα τα στείλουμε όλα στον Μπερτομέου και στον Στόουκς".

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο, ωστόσο στην πρωτόδικη απόφαση της EuroLeague δεν υπήρχαν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν καταγγελία δωροδοκίας και έτσι η υπόθεση μπήκε στο αρχείο, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε επίσης προσφύγει στα δικαστήρια κάνοντας λόγο για αβάσιμη καταγγελία που δεν βασίζεται σε ανακοίνωση της ΚΑΕ ή επίσημη δήλωση.

Πλέον, η υπόθεση θα κριθεί στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο, όπου έχουν προσφύγει οι "ερυθρόλευκοι", με την προσφυγή τους να είναι προγραμματισμένη να εκδικαστεί την Τρίτη (10/12), με τον Ολυμπιακό να ζητά τιμωρία του "τριφυλλιού" για συκοφαντική δυσφήμιση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ