ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Συνάντηση με Βασιλειάδη

Ολυμπιακός: Συνάντηση με Βασιλειάδη

Ανθρωποι του Ολυμπιακού συναντήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (19/4) με τον Υφυπουργό Αθλητισμόύ, Γιώργο Βασιλειάδη.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει αρκετά ανοικτά μέτωπα και γι αυτό το απόγευμα της Παρασκευής υπήρξε συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος ενημερώθηκε για άλλη μια φορά για τις προθέσεις των ερυθρολεύκων.

Η συνάντηση κρατήθηκε μυστική από τις δύο πλευρές, έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (19/4) και κατά την διάρκειά της οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ενημέρωσαν τον Υφυπουργό Αθλητισμού για τις συζητήσεις με την Αδριατική Λίγκα.

Οι ερυθρόλευκοι παράγοντες ενημέρωσαν τον Γιώργο Βασιλειάδη πως εμμένουν στις θέσεις που έχουν διατυπώσει για το ζήτημα της διαιτησίας και της ΚΕΔ και πως δεν πρόκειται να υποχωρήσουν για οποιοδήποτε λόγο.

Θυμίζουμε πως μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θα συμμετάσχουν σε αγώνες με τον Παναθηναϊκό με τον Έλληνες διαιτητές, αλλά και σε οποιοδήποτε παιχνίδι τους σφυρίξουν οι Αναστόπολους, Παναγιώτου και Μάνος, ενώ ήδη έχουν υπάρξει επαφές της ΚΑΕ Ολυμπιακός όχι μόνο με την Αδριατική Λίγκα, αλλά και με τις ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση της. Το ζήτημα μάλιστα της συμμετοχής του Ολυμπιακού στην Αδριατική Λίγκα θα συζητηθεί στη Γενική Συνέλευση της διοργάνωσης στα τέλη Απριλίου, όπως δήλωσε και ο Κρέσιμιρ Νόβοσελ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ