ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στο πλευρό των νέων ο Μπλατ

Ολυμπιακός: Στο πλευρό των νέων ο Μπλατ
OLYMPIACOS BC

Ο Ντέβιντ Μπλατ έκανε ένα διάλειμμα από την προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με την ΑΕΚ (20/4, 16:45, LIVE Blog από το Sport24.gr), καθώς συμμετείχε στο "Project Future" της Τράπεζας Πειραιώς.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ συμμετείχε σε μία διαφορετική εκδήλωση, καθώς ήταν ο κεντρικός ομιλητής του "Project Future" της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία είναι μία εκ των χορηγών της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο 60χρονος Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής των ερυθρολεύκων επιλέχθηκε από τους διοργανωτές, ώστε να εμπνεύσει τους 165 νεαρούς συμμετέχοντες του προγράμματος, το οποίο έχει σκοπό να συνδέσει την τριτοβάθμια εκπαίδευση με την αγορά εργασίας και να δώσει την ευκαιρία σε πτυχιούχους να αποκτήσουν χρήσιμα εφόδια για το μέλλον τους.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς ξεπέρασε τα διάφορα "εμπόδια" που συνάντησε κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, ενώ δεν έκρυψε και την χαρά του για την συμμετοχή στο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς.

Ολυμπιακός: Στο πλευρό των νέων ο Μπλατ
OLYMPIACOS BC

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

"Το πρωί της Τετάρτης (17/04) ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, έδωσε το «παρών» στο «Project Future»!

Πρόκειται για το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο συνδέει την τριτοβάθμια εκπαίδευση με την αγορά εργασίας και δίνει σε νέους πτυχιούχους τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε τομείς αιχμής και να αποκτήσουν χρήσιμα εφόδια.

Η επιλογή του κόουτς από τους διοργανωτές δεν ήταν τυχαία… Ο Ντέιβιντ Μπλατ θεωρήθηκε ιδανικός για να εμπνεύσει και να δώσει κίνητρο στους 165 συμμετέχοντες, μέσα από τον λόγο του και την επαγγελματική του πορεία.

Ολυμπιακός: Στο πλευρό των νέων ο Μπλατ
OLYMPIACOS BC

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παρευρισκόμενους για τις διαφορετικές οπτικές γωνίες της ζωής, ενώ στην συνέχεια επικεντρώθηκε στις εμπειρίες και τις καταστάσεις που τον βοήθησαν να ξεπεράσει τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν στον δρόμο του, μέχρι να φτάσει στην καταξίωση. Με λίγα λόγια τους διηγήθηκε το προσωπικό του success story!

«Ήταν μια υπέροχη ευκαιρία για μένα να γνωρίσω από κοντά τους νέους και τις νέες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της Τράπεζας Πειραιώς, Project Future», δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ. «Ήταν ιδιαίτερη τιμή που προσκλήθηκα να συμμετάσχω σε αυτό το εξαιρετικό project της Τράπεζας και ελπίζω οι εμπειρίες που μοιράστηκα με τους συμμετέχοντες να φανούν χρήσιμες στην προσπάθεια τους για ένα καλύτερο αύριο, τόσο στον εργασιακό χώρο όσο και στην καθημερινότητα τους. Τόσο εγώ όσο και ο Ολυμπιακός ως οργανισμός, θα είμαστε πάντα δίπλα σε τέτοιες πρωτοβουλίες που βάζουν τις βάσεις και δημιουργούν εξαιρετικές προσδοκίες για τους νέους ανθρώπους και για ένα καλύτερο αύριο!».

Παρόντες ήταν πολλά στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς, με επικεφαλής τον CEO κο Χρήστο Μεγάλου".

Photo credits: Olympiacos BC

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ