ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Στην αγορά για γκαρντ

Ολυμπιακός: Στην αγορά για γκαρντ

Η εκκίνηση του Ολυμπιακού στην σεζόν δεν είναι αυτή που θα ήθελαν στον Πειραιά και οι "ερυθρόλευκοι" έχουν βγει στην αγορά αναζητώντας ακόμα έναν γκαρντ.

Ο Ολυμπιακός στην αρχή της τρέχουσας σεζόν μετράει τέσσερις ήττες σε επτά παιχνίδια στην EuroLeague , ενώ στην 6η "στροφή" της Basket League ηττήθηκε για πρώτη φορά στην Α1. Οι ερυθρόλευκοι μάλιστα τσεκάρουν την αγορά, καθώς θέλουν να προβούν σε διορθωτική κίνηση και να αποκτήσουν ακόμα έναν γκαρντ.

Το αρχικό του πλάνου του Ολυμπιακού το καλοκαίρι ήταν να αποκτήσει ακόμα ένα γκαρντ, αλλά οι διαπραγματεύσεις με τον Πιέρια Χένρι δεν είχαν την κατάληξη που θα ήθελαν στο Λιμάνι και οι ερυθρόλευκοι στράφηκαν στο plan B αποκτώντας δύο σμολ φόργουορντ (Γιάνις Τίμα, Αξέλ Τουπάν) στο πλευρό του Κώστα Παπανικολάου.

Οι ερυθρόλευκοι πλέον έχουν βγει στην αγορά , όπως είχε αναφερθεί στο Sport24.gr στις 15 Νοεμβρίου. "Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός ψάχνει την αγορά για έναν ακόμη ποιοτικό γκαρντ που θα μπορεί να μπει άμεσα στο ροτέισον κι εδώ προκύπτει ένα ζήτημα που σηκώνει συζήτηση: Αν υπάρχει ανάγκη για προσθήκη, γιατί ο Μπλατ δεν την έκανε εγκαίρως, πριν από αυτή την εκπληκτικά δύσκολη σειρά αγώνων;", αναφερόταν στο σχετικό κείμενο .

Ο Ολυμπιακός αναζητά ακόμα έναν γκαρντ, ο οποίος θα προστεθεί δίπλα στους Βασίλη Σπανούλη, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Γιάνις Στρέλνιεκς, Βαγγέλη Μάντζαρη και Βασίλη Τολιόπουλο, αν και πληροφορίες του Sport24.gr θέλουν το ενδεχόμενο ο τελευταίος να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού, να είναι κάτι παραπάνω από ανοικτό.

Ο Ολυμπιακός τσεκάρει την αγορά και αναζητά ακόμα έναν γκαρντ, αλλά στον Πειραιά δεν βιάζονται να προβούν σε κάποια κίνηση. Οι ερυθρόλευκοι δεν θέλουν να πάρουν έναν παίκτη, απλά για να τον αποκτήσουν, καθώς επιθυμούν αυτός να αποτελεί μία σημαντική προσθήκη. Για αυτό τον λόγο άλλωστε αναζητούν κάτι καλύτερο από την περίπτωση του Τζόρνταν Θίοντορ, ο οποίος παραμένει... εκτός των παρκέ.

Αυτά τα ζητήματα θα τεθούν επί τάπητος μετά την δεύτερη "διαβολοβδομάδα" της EuroLeague, στην διάρκεια της οποίας ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου (21/11) και θα υποδεχθεί την Ρεάλ Μαδρίτης (23/11).

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θέλει η ομάδα του να αποκτήσει ακόμα έναν γκαρντ, ο οποίος, όμως, θα συγκεντρώνει το "πακέτο" που αυτή αναζητά και αν αυτό συμβεί, τότε οι Κώστας Παπανικολάου και Αξέλ Τουπάν θα κατεβαίνουν λιγότερες φορές στο "2".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ